Długie oczekiwanie na ciepłą wodę w kranie w mieszkaniu - Orlińskiego 10
Długie oczekiwanie na ciepłą wodę w kranie w mieszkaniu - Orlińskiego 10
Myślę że jest jeszcze jeden problem do rozwiązania, chodzi mi o ciepła wodę. Zanim poleci nam ciepła woda z kranu to "schodzi" nam mnóstwo tej zimnej. Wielokrotnie zgłaszane do zarządcy. Tak więc wcale nie generuje śmieci czekając na ciepła wodę, wina nie leży po naszej stronie a teraz jeszcze przez fuszerke budimexu będziemy płacić więcej za śmieci.
Re: Długie oczekiwanie na ciepłą wodę w kranie w mieszkaniu - Orlińskiego 10
Karo88 pisze:Myślę że jest jeszcze jeden problem do rozwiązania, chodzi mi o ciepła wodę. Zanim poleci nam ciepła woda z kranu to "schodzi" nam mnóstwo tej zimnej. Wielokrotnie zgłaszane do zarządcy. Tak więc wcale nie generuje śmieci czekając na ciepła wodę, wina nie leży po naszej stronie a teraz jeszcze przez fuszerke budimexu będziemy płacić więcej za śmieci.
Ktoś kiedyś pisał że był taki problem ale to nie na Orlinskiego 10 i zarządca bardzo szybko reagował i się udało problem naprawić. Trzeba by było się przekopać przez forum bo z tego co pamiętam ten temat się pojawiał kilkakrotnie
U mnie w klatce D nie ma problemu ciepła woda jest w kilka sekund, ale nie wiem jak na wyższych piętrach bo może to coś z ciśnieniem
-
Na wyzszych pietrach trzeba nawet minute czekac na ciepla wode.
Na parterze też nie ma szału, 30-40 sekund trzeba odczekać, a za ciepłą się płaci.
Administracja twierdzi że problem nie występuje, bo tylko my go zgłaszamy 

Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”