Czlowiekzlasu pisze:Jako sąsiad zwracam się do wszystkich mieszkańców O10 z prośbą o rozsądne parkowanie i przestrzeganie zasad BRD.
Naprawdę tylko od Państwa zależy jaka będzie kultura pod blokiem. ZA DUŻO JUŻ TEJ PATOLOGI DROGOWEJ, CHAMSTWA, i CWANIACTWA.
Uprasza się też o nie zastawianie ludziom korzystającym z hali garażowej wjazdu/wyjazdu. Szczególnie mam tu na uwadze Pana z Jasła z czarnej niemieckiej limuzyny.
Ps.odnośnie głosowania...
Proszę o przemyślenie czy ważne miejsce postojowe czy bezpieczeństwo? Bo jak zwykle Polak mądry po szkodzie. Do puki nie wydarzy się jakiś pożar i nie zobaczą Państwo jak manewruje wóz strażacki między autami żeby je nie uszkodzić, przekonają się Państwo jak cholernie jest ważna każda sekunda.
Pozdrawiam
nie mam ani miejsca przed blokiem ani w garazu ale mam juz dosc wymijania sie samochodami na lusterka...
jesli ktos jeszcze nie glosowal to niech to uczyni / jesli znacie sasiadow ktorzy jeszcze nie glosowali to zachecajcie ich do glosowania!!! w O12 im sie udalo przeglosowac strefe to moze i u nas sie uda!!!