Witam,
Czy ktoś z Państwa zakupił owe miejsce podziemne bądź zamierza zakupić ?
Garaż podziemny Orlińskiego 10 - kupno miejsca postojowego
-
Re: Garaż podziemny Orlińskiego 10 - kupno miejsca postojowego
cena trochę odstrasza, 50 tyś. 

Witam.
Ja mam kupione miejsce postojowe w garażu podziemnym. Masz jakieś pytania ??
Ja mam kupione miejsce postojowe w garażu podziemnym. Masz jakieś pytania ??
Ja skorzystam z możliwości pytania, orientujesz się czy dla osób nie posiadających miejsc postojowych w garażu podziemnym również będzie przewidziany pilot do bramy garażowej? Ma to swoje plusy i minusy gdyż wiele osób skorzysta dla np. szybkiego rozładunku gdzie nie jest narażony na warunki atmosferyczne natomiast gorzej jak miejsca wykupione zostaną zajęte przez osoby, które nie wykupiły sobie miejsc.
Osoby bez miejsc w garażu nie będą miały pilota.
ale z tego co mówił deweloper będzie możliwość dorobienia / dokupienia na własny koszt. Tak przynajmniej mi obiecywano bo mam komórkę lokatorką w garażu do którego będę chciał się dostać rowerem czy z jakimiś innymi większymi gabarytami 

masterkrk pisze:ale z tego co mówił deweloper będzie możliwość dorobienia / dokupienia na własny koszt. Tak przynajmniej mi obiecywano bo mam komórkę lokatorką w garażu do którego będę chciał się dostać rowerem czy z jakimiś innymi większymi gabarytami
zjedziesz windą

Według mnie osoby posiadające schowki bądź też komórki lokatorskie również powinny mieć dostęp do wjazdu przez bramę garażowa aby schować coś wielkogabarytowego. Chodzi tutaj o używanie części wspólnej za którą oni również płacą posiadając schowek w garażu.
Tomi pisze:Według mnie osoby posiadające schowki bądź też komórki lokatorskie również powinny mieć dostęp do wjazdu przez bramę garażowa aby schować coś wielkogabarytowego. Chodzi tutaj o używanie części wspólnej za którą oni również płacą posiadając schowek w garażu.
No ok masz pilot do bramy i co zamierasz? Wjechać samochodem i zająć czyjeś miejsce bądź zablokować przejazd w hali garażowej? Przecież wejście do hali jest również od strony wind i klatki schodowej nie tylko przez bramę garażową. Dla mnie rzeczą oczywistą jest, że jak NIE posiadasz wykupionego miejsca postojowego w hali garażowej to samochodem nie masz do niej wstępu.
Nie trzeba wjeżdżać, można wnieść do klatki i zjechać windą 
Popieram cię @Kala w 100%

Popieram cię @Kala w 100%
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”