Przyszli mieszkańcy inwestycji Orlińskiego 10
Re: Przyszli mieszkańcy inwestycji Orlińskiego 10
Witam przyszłych Sąsiadów! Wybór padł na piąte piętro 

Witam przyszłych sąsiadów O10, szczególnie z piętra 7
Z racji mojego zawodu służę pomocą w odbiorze mieszkań.

Witam przyszłych mieszkańców klatki "D" i nie tylko 

Magda pisze:Witam przyszłych sąsiadów O10, szczególnie z piętra 7Z racji mojego zawodu służę pomocą w odbiorze mieszkań.
Hej Magda - a jaki to zawod? Zastanawiam sie nad tym zeby wziasc jakiegos fachowca do pomocy przy odbiorze. Moze po krotce opisac co taki fachowiec (Ty?) robi i za ile?
Witam wszystkich sąsiadów z piętra 4 Z klatki "E" i reszty całego bloku 

-
Witam serdecznie Wszystkich,
Szczególnie sąsiadów z V piętra klatki F.
Szczególnie sąsiadów z V piętra klatki F.

darekodz pisze:Magda pisze:Witam przyszłych sąsiadów O10, szczególnie z piętra 7Z racji mojego zawodu służę pomocą w odbiorze mieszkań.
Hej Magda - a jaki to zawod? Zastanawiam sie nad tym zeby wziasc jakiegos fachowca do pomocy przy odbiorze. Moze po krotce opisac co taki fachowiec (Ty?) robi i za ile?
Cześć Darek. Mój zawód to inżynier budowy z uprawnieniami konstrukcyjno-budowlanymi do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Na co dzień pracuje w dużej firmie budowlanej, odbierałam nie raz mieszkania, więc wiem na co zwracać uwagę. Podaj swój adres e-mail to wyślę szczegółowe informacje na priv, cena do dogadania

Hej wszystkim:-)
Witam sąsiadów, szczególnie piętro 3 !
Powiem Wam, że patrząc na tempo prac nastawiam się na odbiór na wiosnę 2017
Witam sąsiadów, szczególnie piętro 3 !
Powiem Wam, że patrząc na tempo prac nastawiam się na odbiór na wiosnę 2017

-
aicIO - nie licz na to,wszystko ma się odbywać zgodnie z harmonogramem.
Jednym slowem ten deweloper to jedne wielkie nieporozumienie, brak jakichkolwiek chęci podjęcia rozmowy, kupiłeś to wyp.....
Pzdr
Jednym slowem ten deweloper to jedne wielkie nieporozumienie, brak jakichkolwiek chęci podjęcia rozmowy, kupiłeś to wyp.....
Pzdr
Ja mam dobre doświadczenia, więc tu się nie zgodzę. Co masz na myśli, mówiąc o braku rozmowy? O czym chcesz z nimi rozmawiać? Ja zawsze dostałam informację, jakiej potrzebowałam. Co do terminu, to znajomy był w budimexie i w rozmowie dotyczącej naszego bloku padło zdanie, że planują nasze mieszkania oddawać czerwiec/lipiec (nie tłumacze kontekstu bo nie jest tak istotny). Uważam, że nie byłoby to tak źle.
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”