Aicio to chwała ci za to że się z nimi dogadujesz, a na myśli mam to że brak możliwość wykonania zmian lokatorskich,brak możliwości oglądnięcia lokalu na etapie ponad 60% ukończonej inwestycji, na pytanie o przewidywany koszt utrzymania mieszkania brak informacji.
Nic nie wiedzą poza cena mieszkania, oczywiście po zweryfikowaniu w komputerze
Wkoncu kupujemy mieszkanie za niezła kasę, a oni ludzi traktują jak sprzedawca w piekarni!
Pzdr
Przyszli mieszkańcy inwestycji Orlińskiego 10
-
Re: Przyszli mieszkańcy inwestycji Orlińskiego 10
Co do braku możliwości zmian- cóż, to było wiadome już na etapie kupna, nie ma się do czego przyczepić. Tak to każdy chciałby coś sobie zmienić i wcale im się nie dziwię, że tak postanowili. To nie za taką kwotę za metr takie bajery;-) i gwarancję szlag by trafił, nawet szukając innych argumentów- właściwie po co je wymieniać, przecież takie było ustalenie, wiedziałeś co bierzesz.
Co do możliwości oglądania- nie słyszałam, żeby można było sobie chodzić po budowie gdziekolwiek. Patrząc z perspektywy budowlańca- całkiem racjonalne rozwiązanie. Wiadomo, że by się chciało, ale ich obowiązują przepisy.
Rozumiem chęci i poczucie 'jako właścicielowi mi się należy' itd, ale tutaj wchodzi szersza perspektywa.
Co do możliwości oglądania- nie słyszałam, żeby można było sobie chodzić po budowie gdziekolwiek. Patrząc z perspektywy budowlańca- całkiem racjonalne rozwiązanie. Wiadomo, że by się chciało, ale ich obowiązują przepisy.
Rozumiem chęci i poczucie 'jako właścicielowi mi się należy' itd, ale tutaj wchodzi szersza perspektywa.
-
Re: Przyszli mieszkańcy inwestycji Orlińskiego 10
Orlińskiego 10: witam!
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”