Garaż podziemny Orlińskiego 10 - kupno miejsca postojowego

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 10 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
masterkrk

Re: Garaż podziemny Orlińskiego 10 - kupno miejsca postojowego

Postautor: masterkrk » 23 sty 2016, 14:55

Ale nikt tu nie mówi o wjechaniu samochodem, ale jak ktoś dodał mając wykupiony schowek a będzie potrzeba cos bardzo gabarytowego wnieść.
Ja np. mam malutki skuter który wejdzie idealnie do komórki i jakoś nie widzę siebie aby pchać się z nim do windy :mrgreen: Tak samo pewnie tyczy się posiadaczy rowerów itp.

Risager

Postautor: Risager » 23 sty 2016, 16:47

masterkrk pisze:Ale nikt tu nie mówi o wjechaniu samochodem, ale jak ktoś dodał mając wykupiony schowek a będzie potrzeba cos bardzo gabarytowego wnieść.
Ja np. mam malutki skuter który wejdzie idealnie do komórki i jakoś nie widzę siebie aby pchać się z nim do windy :mrgreen: Tak samo pewnie tyczy się posiadaczy rowerów itp.

Pełna zgoda. Jak ktoś ma wykupioną komórkę, w której parkuje rower lub skuter i płaci za części wspólne w hali garażowej, to powinien mieć możliwość wjechania bramą garażową zamiast przedzierać się przez budynek, przy okazji dewastując tym skuterem ściany na korytarzach, klatkach schodowych i w windzie ;) Będzie z korzyścią dla wszystkich.

MieszkankaAvii7

Postautor: MieszkankaAvii7 » 08 sty 2017, 2:30

Kala pisze:
masterkrk pisze:ale z tego co mówił deweloper będzie możliwość dorobienia / dokupienia na własny koszt. Tak przynajmniej mi obiecywano bo mam komórkę lokatorką w garażu do którego będę chciał się dostać rowerem czy z jakimiś innymi większymi gabarytami :mrgreen:

zjedziesz windą :) dla mnie nie do pomyślenia jest wjazd samochodem do garażu osób, które nie mają wykupionego miejsca no bo niby gdzie zaparkują choć by nawet na te 5 minut? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktoś zajmuje moje miejsce postojowe bo np chce iść zanieść zakupy bo deszcz pada na zewnątrz...

Zgadzam sie z Kalą w 100%. Nie po to płące 50 tys za miejsce zeby mi ktos je zastawial "na chwile"

Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”