Ja np. mam malutki skuter który wejdzie idealnie do komórki i jakoś nie widzę siebie aby pchać się z nim do windy

masterkrk pisze:Ale nikt tu nie mówi o wjechaniu samochodem, ale jak ktoś dodał mając wykupiony schowek a będzie potrzeba cos bardzo gabarytowego wnieść.
Ja np. mam malutki skuter który wejdzie idealnie do komórki i jakoś nie widzę siebie aby pchać się z nim do windyTak samo pewnie tyczy się posiadaczy rowerów itp.
Kala pisze:masterkrk pisze:ale z tego co mówił deweloper będzie możliwość dorobienia / dokupienia na własny koszt. Tak przynajmniej mi obiecywano bo mam komórkę lokatorką w garażu do którego będę chciał się dostać rowerem czy z jakimiś innymi większymi gabarytami
zjedziesz windądla mnie nie do pomyślenia jest wjazd samochodem do garażu osób, które nie mają wykupionego miejsca no bo niby gdzie zaparkują choć by nawet na te 5 minut? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktoś zajmuje moje miejsce postojowe bo np chce iść zanieść zakupy bo deszcz pada na zewnątrz...
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości