Dyskoteka / głośne słuchanie muzyki w mieszkaniu - Orlińskiego 10

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 10 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Xpe

Re: Dyskoteka / głośne słuchanie muzyki w mieszkaniu - Orlińskiego 10

Postautor: Xpe » 13 lut 2018, 14:05

Sand racja.

Co więcej dodam że tyczy się to po prostu bardzo głośnych aktywności domowych, już nawet nie wspominam o remoncie bo to zupełnie inna sprawa, często nie mamy wpływu bo ekipy remontowe są rozne. Z niektórymi wystarczyłoby porozmawiać z innymi trochę gorzej i trzeba by szukać właściciela mieszkania który może nawet o niczym nie mieć pojęcia.

Ja np trenuje crossfit i pomimo że mam sztangi w mieszkaniu na gumach to nie uważam że mogę sobie nimi o nie rzucac. Moje mieszkanie i mogę sobie robić co chce, no niestety nie do końca. Moje rzucanie sztangami generowaloby huk podobny do basów słynnego dyskotekowca. Z szacunku do moich sąsiadów z dołu nie trenuje pewnych cwiczen choć mam zabezpieczenia w postaci gum i mogę to robic, ale nawet by mi to do głowy nie przyszło. Czasem wystarczy postawic się w innej sytuacji i dużo łatwiej jest zrozumieć

dawid16

Postautor: dawid16 » 15 lut 2018, 23:14

ragandbones pisze:
dawid16 pisze:Myślę że wiekszym problemem sa te kurwy z wiertarą (przez które nie może spać moje DZIECKO) niż gówniarze z muzyką z laptopa.

Ja mysle ze wiekszym problemem sa te dzieci, ktorych placz nie pozwala mi odpoczac po pracy. Zwyzywac Cie i Twoje dzieci od kobiet lekkich obyczajow czy wolisz nie? ;)

Od moich dzieci to grzecznie się "odpierdol smyku" ok?

"Xpe" nie ma to jak się pochwalić na forum publicznym że się trenuje crossfit. hahaha.

Proszę państwa nie ma nic gorszego niż, jak kładę sie spać i słyszę że ktoś sobie nagle wymyślił że nie zamontował pułki na książki. Wyobrażam sobie że idzie do swojej małej jebanej szfeczki, gdzie trzyma swoje wiertareczki i bierze tę nawiekszą kurwe i zaczyna napierdalć nią w ścianie. Najgorsze w tym wszystkim jest to że robi to wiertłem 6mm. Proszę państwa nie ma nic gorszego w tym bloku niż wiertarki, od rana do wieczora jebane wiertarki. Nie da sie pracować, o usypianiu dzieci nie wspomnę. Proszę mnie zrozumieć. Tutaj nie ma problemu z muzyka z laptopa. Trzeba to powiedzieć głośno. Pzdr.

Xpe

Postautor: Xpe » 15 lut 2018, 23:30

dawid16 pisze:
ragandbones pisze:
dawid16 pisze:Myślę że wiekszym problemem sa te kurwy z wiertarą (przez które nie może spać moje DZIECKO) niż gówniarze z muzyką z laptopa.

Ja mysle ze wiekszym problemem sa te dzieci, ktorych placz nie pozwala mi odpoczac po pracy. Zwyzywac Cie i Twoje dzieci od kobiet lekkich obyczajow czy wolisz nie? ;)

Od moich dzieci to grzecznie się "odpierdol smyku" ok?

"Xpe" nie ma to jak się pochwalić na forum publicznym że się trenuje crossfit. hahaha.

Proszę państwa nie ma nic gorszego niż, jak kładę sie spać i słyszę że ktoś sobie nagle wymyślił że nie zamontował pułki na książki. Wyobrażam sobie że idzie do swojej małej jebanej szfeczki, gdzie trzyma swoje wiertareczki i bierze tę nawiekszą kurwe i zaczyna napierdalć nią w ścianie. Najgorsze w tym wszystkim jest to że robi to wiertłem 6mm. Proszę państwa nie ma nic gorszego w tym bloku niż wiertarki, od rana do wieczora jebane wiertarki. Nie da sie pracować, o usypianiu dzieci nie wspomnę. Proszę mnie zrozumieć. Tutaj nie ma problemu z muzyka z laptopa. Trzeba to powiedzieć głośno. Pzdr.

Widzę że mało zrozumiałeś z mojej wypowiedzi skoro
Uznałes to za "chwalenie się"

Muzyka z laptopa... serio??
No nie mamy o czym rozmawiać w takim razie

Brunon K.

Postautor: Brunon K. » 16 lut 2018, 11:24

Wątki z najlepszych seriali. Cyklinowanie między 23.00 a 6.00, i "Kto całe życie mieszkał w mieście, to sie do wiochy nigdy nie przyzwyczai".

ragandbones

Postautor: ragandbones » 16 lut 2018, 12:46

Mamy tu administratora? Bo ktos ewidentnie ma problem z uzywanym slownictwem.

Selassie

Postautor: Selassie » 19 lut 2018, 11:49

dawid16 pisze:Proszę państwa nie ma nic gorszego niż, jak kładę sie spać i słyszę że ktoś sobie nagle wymyślił że nie zamontował pułki na książki. Wyobrażam sobie że idzie do swojej małej jebanej szfeczki, gdzie trzyma swoje wiertareczki i bierze tę nawiekszą kurwe i zaczyna napierdalć nią w ścianie. Najgorsze w tym wszystkim jest to że robi to wiertłem 6mm. Proszę państwa nie ma nic gorszego w tym bloku niż wiertarki, od rana do wieczora jebane wiertarki. Nie da sie pracować, o usypianiu dzieci nie wspomnę. Proszę mnie zrozumieć. Tutaj nie ma problemu z muzyka z laptopa. Trzeba to powiedzieć głośno. Pzdr.

Dramat. Ciesze sie ze nie trafilem na wlasnie takich przewrazilwionych tatuskow swiezo upieczonych - ktorzy mysla ze oni i ich brajanki to swiata szczyt.

Wolal bym 100 studentow robiacych imprezke niz takich "mlodych/starych" rodzicow - ktorzy kazdy szmer traktuja jako zamach na ich malenstwo xDDDD

Xpe

Postautor: Xpe » 25 lut 2018, 9:25

A propos dziwnych dźwięków
Tez słyszycie takie buczenie ciągle ? Od wczoraj się zaczęło, tylko w jednym pokoju slyszalne
Nie wiem czy to jakiś sprzęt do remontu czy cos się zepsuło

Po 8.00 się wyłączyło

Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”