Czy możliwe jest zamykanie na klucz części wspólnej na piętrze - Orlińskiego 10
Re: Czy możliwe jest zamykanie na klucz części wspólnej na piętrze-Orlińskiego 10
Podczas odbiorów na O1 dowiadywałem się jak to jest z drzwiami do części wspólnej na piętrze - klucz "master" nie pasował. Ponoć mieszkańcy nie mogą ich zamykać ze względu na przepisy dotyczące ochrony przeciwpożarowej.
Re: Czy możliwe jest zamykanie na klucz części wspólnej na piętrze - Orlińskiego 10
A czy to, że te drzwi są otwarte, nie wynika jakoś z przepisów przeciwpożarowych? W sumie, jak sprawdzałem u mnie w bloku, to żaden klucz nie chciał do tych drzwi do części wspólnych na piętrze pasować. Inna sprawa, że zamykając je na klucz, trzeba by się też chyba liczyć z tym, że korytarz nie byłby sprzątany.
Re: Czy możliwe jest zamykanie na klucz części wspólnej na piętrze - Orlińskiego 10
a czy jeśli będe chciał się dostać do swojej skrzynki "prądowej" , która jest na korytarzu też będe zbijał szybę? Chyba, ze w innych klatkach systuacja wygląda tak, ze wszystkie mieszkania są za dodatkowymi drzwiami to ok.
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”