Sasiedzi,
Chcialbym poinformowac, ze ostatni raz tolerowana byla impreza do bialego rana w bloku. Parapetowki mamy dawno za soba, jak ktos chce sie wykrzyczec to polecam jeden z miejskich stadionow. Rozumiem ze mozna glosniej sluchac muzyki czy posiedziec ze znajomymi, czasem ciezko wyrobic sie do 22:00 zwlaszcza w letni wieczor - ale wrzaski z balkonow o 3 nad ranem to jest stan nieakceptowalny i gruba przesada.
Prosze nie byc zdziwionym gdy nastepnym razem w takiej sytuacji wzywana bedzie policja.
Impreza do rana z piatku na sobte / głośne zachowanie w bloku - Orlińskiego 10
-
Re: Impreza do rana z piatku na sobte / głośne zachowanie w bloku - Orlińskiego 10
Popieram, też się nad policja zastanawiałem
Sytuacje rozwiązały stopery do uszu.
Sporadycznie przymkne oko ale jak sytuacja będzie się powtarzać to też nie będę sobie nerwów strzepic, jeden tel powinien rozwiązać sprawę
Sytuacje rozwiązały stopery do uszu.
Sporadycznie przymkne oko ale jak sytuacja będzie się powtarzać to też nie będę sobie nerwów strzepic, jeden tel powinien rozwiązać sprawę
Re: Impreza do rana z piatku na sobte / głośne zachowanie w bloku - Orlińskiego 10
Nie ma to jak w środę urządzać sobie głośną impreze
chyba w klatce A. Debilizm mnie zadziwia.

Ja słyszałem wiertarki o 2:00 w nocy w ciągu tygodnia, spadło na mnie to nieszczęście, że musiałem szybko się wprowadzić... Ale spokojnie, łazienka jeszcze nie zrobiona, "odkuje" się w wakacje
tylko, że ja jako spoleczniak, będę tańczył z wiertarką do 17 max
No i na pewno nie od 7 rano!

No i na pewno nie od 7 rano!
Wiecie może czy po wezwaniu policji oni od razu jadą pod dany adres? Czy najpierw przychodzą robić wywiad z kimś kto zgłaszał? Nie mam w tym obeznania a nie wiem czy mam na nich czekać czy mogę gdzieś w tym czasie wyjść
-
Dzwonisz i przyjezdzaja. Zgloszenie jest albo anonimowe albo imienne i wtedy moze skonczyc mandatem jesli jestes strona poszkodowana. Znowu byly jakies cyrki w weekend?
ragandbones pisze:Dzwonisz i przyjezdzaja. Zgloszenie jest albo anonimowe albo imienne i wtedy moze skonczyc mandatem jesli jestes strona poszkodowana. Znowu byly jakies cyrki w weekend?
Tragedi nie było oprócz darcia japy, muza nawet nie na cały regulator. No i na szczęście skonczylo się trochę przed 22.00 więc spoko normalnie można było isc spac, nie było potrzeby nigdzie dzwonić ale tak się właśnie zastanawiam jak policja na to reaguje czy właśnie olewają czy interweniują i czy najpierw idą do zgłaszającego
Dzięki za wyjaśnienie
Mieszkańcy klatek B i C od strony dziedzińca, czy nie przeszkadzają wam conocne imprezy urządzane na balkonie przez młodych Ukraińców z 4 piętra?
Balkonowe posiadówki zaczynają sie codzień koło 23 i kończą późno nad ranem. Mieszkanie jest prawdopodobnie wynajmowane. Mam sypialnię obok i tracę już cierpliwość, czy w takim wypadku można wezwać policję do imprezowiczów??
Balkonowe posiadówki zaczynają sie codzień koło 23 i kończą późno nad ranem. Mieszkanie jest prawdopodobnie wynajmowane. Mam sypialnię obok i tracę już cierpliwość, czy w takim wypadku można wezwać policję do imprezowiczów??
Nie mozna tylko trzeba.
Które to mieszkanie ? Pora chyba zaczac wychowywac poprzez odlowiednie telefony
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”