Witam czy wy też słyszycie te ryki i darcie się ryjow z mieszkania 19x?
Na policję nie dzwonie bo z klatki tego nie słychać więc sensu nie ma, ale kilka razy już tam byłem nikt nie otworzyl, czy ktoś z was próbował się tam przejść i delikwent otworzył łaskawie drzwi?
Podejrzewam że to jakieś studenciaki, myślicie że jakby napisać do zarządcy to poinformuje on o tym właściciela?
Darcie ryja na całą parę na prawdę uprzykrza życie nie jest to każdy weekend no ale co któryś weekend spania nie ma do 3.00. można się bawić ale kurde inni spać też muszą
Melanzownia / melina? Klatka F/19x
Melanzownia / melina? Klatka F/19x
Ostatnio zmieniony 20 lis 2018, 21:22 przez Kill, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: Melanzownia / melina? Klatka F/19x
Wczoraj to samo melanzownia z darciem ryjow
-
Polecam zadzwonić następnym razem na numer 112. Uprzejmi Panowie na pewno pomogą, gwarantuję że im otworzą 

sunbeam215 pisze:Polecam zadzwonić następnym razem na numer 112. Uprzejmi Panowie na pewno pomogą, gwarantuję że im otworzą
Hmm no właśnie nie ma sensu dzwonić bo tego na klatkę nie słychać aż tak strasznie, w dodatku tam jest inny korytarz który na części wspólne bardzo ładnie tłumi dzwiek. Więc panowie policjanci popukaliby się po glowie, a żeby uwierzyli to trzeba by ich było w środku nocy prowadzić najpierw do mojego mieszkania żeby się przekonali
to zaprowadź do domu, przedstaw jak sprawa wygląda przez telefon, że u ciebie słychać bardzo, ale jak podejdą pod klatkę to nie.
-
Które to piętro 6?
-
Ponawiam temat.
Sąsiedzi z klatki F czy słyszycie głośną muzykę, kino domowe oraz coraz częstsze imprezy? Pijane małolaty które wydzierają się, oraz skaczą jak małpy po zoo ??
Próbuje zlokalizować nr mieszkania, oscyluje między 3 a 7 Pietrek.
Ostatnio jakiś pijany chłopak w windzie wspominał o jakieś k..... z 6 piętra.
Sąsiedzi z klatki F czy słyszycie głośną muzykę, kino domowe oraz coraz częstsze imprezy? Pijane małolaty które wydzierają się, oraz skaczą jak małpy po zoo ??
Próbuje zlokalizować nr mieszkania, oscyluje między 3 a 7 Pietrek.
Ostatnio jakiś pijany chłopak w windzie wspominał o jakieś k..... z 6 piętra.
Ja mieszkam od strony dziedzińca. Piszę w tym temacie, gdyż widziałam razu pewnego (tak jakoś zaraz po sylwestrze), jak panowie (nie wiem czy tak nazwać) SIKAJĄ Z BALKONU w klatce F. Piętro chyba 6, balkon narożny od dziedzińca/nowo powstającego parku.
Cóż, współczuję sąsiadom pod........
aiclO pisze:Ja mieszkam od strony dziedzińca. Piszę w tym temacie, gdyż widziałam razu pewnego (tak jakoś zaraz po sylwestrze), jak panowie (nie wiem czy tak nazwać) SIKAJĄ Z BALKONU w klatce F. Piętro chyba 6, balkon narożny od dziedzińca/nowo powstającego parku.
w klatce E też słychać to darcie ryjów z narożnego na 6 piętrze. Raz drugi podejść i kulturalnie przywrocic do pionu a jak nie to od razu Policja to się nauczą...to już się ciągnie co weekend od Sylwestra wlacznie...
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”