Ceny podnieśli niektórym o 500% a syf jak był tak jest, serio nie da się wywózki dwa razy w tyg zorganizować? Albo w poniedziałek ich nie było? Bo środa jest, a tam już się nie da wejść, więc po co, pytam się po co nam segregacja jak każdy tylko do kupki dorzuca.
Dla własnej obrony powiem, wpadam tam raz dwa razy w tyg, ale to co dzisiaj zobaczyłem, przy tej podwyżce cen mnie trochę jednak rozjuszyło.
Śmietnik / porządek w śmietniku / opłaty za wywóz śmieci - Orlińskiego 10
-
Re: Śmietnik / porządek w śmietniku / opłaty za wywóz śmieci - Orlińskiego 10
O jakiej podwyzce mowa?
Nie wiem co bylo wczoraj, ale ok 6 rano dzis mialem sie z pania z ekipy sprzatajacej jak zabierala sie za sprzatanie i byl jakis dramat...
Swoja droga, zmienil sie klucz master do smietnika? Ostanio mialem problem z otworzeniem go.
Nie wiem co bylo wczoraj, ale ok 6 rano dzis mialem sie z pania z ekipy sprzatajacej jak zabierala sie za sprzatanie i byl jakis dramat...
Swoja droga, zmienil sie klucz master do smietnika? Ostanio mialem problem z otworzeniem go.
Re: Re: Śmietnik / porządek w śmietniku / opłaty za wywóz śmieci - Orlińskiego 10
Pozdrawiam sąsiada z pierwszego piętra w klatce A, który rozdeptał ?psią? kupę po całej klatce schodowej, od drzwi wejściowych do budynku, przez wszystkie schody aż po własne drzwi. Pewnie wszedłeś w tych butach również do własnego łóżka.
Pozdrowiłabym raczej psiarza, który tą kupę zostawił.
-
Re: Re: Śmietnik / porządek w śmietniku / opłaty za wywóz śmieci - Orlińskiego 10
sand pisze:Pozdrawiam sąsiada z pierwszego piętra w klatce A, który rozdeptał ?psią? kupę po całej klatce schodowej, od drzwi wejściowych do budynku, przez wszystkie schody aż po własne drzwi. Pewnie wszedłeś w tych butach również do własnego łóżka.
Serio??
Piętnujesz ofiarę, a nie właściciela psa, który pozwolił, aby pies walnął klocka i jeszcze tego nie sprzątnął??!!
mistrzuWiciu pisze:sand pisze:Pozdrawiam sąsiada z pierwszego piętra w klatce A, który rozdeptał ?psią? kupę po całej klatce schodowej, od drzwi wejściowych do budynku, przez wszystkie schody aż po własne drzwi. Pewnie wszedłeś w tych butach również do własnego łóżka.
Serio??
Piętnujesz ofiarę, a nie właściciela psa, który pozwolił, aby pies walnął klocka i jeszcze tego nie sprzątnął??!!
Serio. Ponieważ to, że ktoś wdepnął w kupę nie usprawiedliwia go do tego żeby była ona rozniesiona po całej klatce schodowej. Chamstwo i prostactwo właściciela "kupy" lub psa również piętnuję, szczególnie jak zauważę.
-
Zgłaszał ktoś zarządcy zacinajacy się zamek w śmietniku?
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”