Info z biura z dzisiaj - będą dzwonić najwcześniej od poniedziałku, ma być 5 ekip do odbiorów, czyli 24.07 to najwcześniejszy możliwy termin,
chyba rekord szybkości odbiorów zostanie pobity -213 mieszkań w 2 tygodnie..

Ekspresjah pisze:No to wychodzi 4,26 mieszkania na ekipę dziennie, więc chyba nie tak źle
W przypadku opóźnienia Dewelopera w wykonaniu zobowiązania do zawarcia Umowy Przeniesienia własności Lokalu mieszkalnego, Deweloper zapłaci Nabywcy tytułem kary umownej za każdy dzień opóźnienia kwotę stanowiącą równowartość odsetek ustawowych od kwoty stanowiącej równowartość Ceny. Nabywca zachowuje roszczenie o zapłatę tej kary w przypadku odstąpienia przez Nabywcę od Umowy w myśl § 12 ust. 3 Umowy.
menkks pisze:Akurat jeśli chodzi o końcowy termin umowy to powinno im zależeć, czytajcie umowe deweloperskaW przypadku opóźnienia Dewelopera w wykonaniu zobowiązania do zawarcia Umowy Przeniesienia własności Lokalu mieszkalnego, Deweloper zapłaci Nabywcy tytułem kary umownej za każdy dzień opóźnienia kwotę stanowiącą równowartość odsetek ustawowych od kwoty stanowiącej równowartość Ceny. Nabywca zachowuje roszczenie o zapłatę tej kary w przypadku odstąpienia przez Nabywcę od Umowy w myśl § 12 ust. 3 Umowy.
Evadnro pisze:menkks pisze:Akurat jeśli chodzi o końcowy termin umowy to powinno im zależeć, czytajcie umowe deweloperskaW przypadku opóźnienia Dewelopera w wykonaniu zobowiązania do zawarcia Umowy Przeniesienia własności Lokalu mieszkalnego, Deweloper zapłaci Nabywcy tytułem kary umownej za każdy dzień opóźnienia kwotę stanowiącą równowartość odsetek ustawowych od kwoty stanowiącej równowartość Ceny. Nabywca zachowuje roszczenie o zapłatę tej kary w przypadku odstąpienia przez Nabywcę od Umowy w myśl § 12 ust. 3 Umowy.
Końcowy termin o którym piszesz to przeniesienie własności i przypada na październik. Jak się ma do terminu odbioru o którym pisałem?
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości