I to nie jest kwestia wyliczeń tylko twardych negocjacji

dexter pisze:Prawdą jest, że jeśli znajdziesz kancelarię z super ceną to jest problem z terminem - w sensie Budimex robi problemy, bo nie udostępniają gotowej umowy ani żadnych gotowych pism tylko jeszcze po ich przygotowaniu przez wybraną kancelarię trzeba czekać na ich akceptację nawet miesiąc.... ale jak masz konkretną kwotę - mega konkurencyjną - to dużo łatwiej wynegocjować podobną w kancelarii dla nich wygodnej.
I to nie jest kwestia wyliczeń tylko twardych negocjacji
mko13 pisze:Ja miałem wynegocjowaną cenę 1300 na Zwierzynieckiej, ale zaskoczony jestem, że nie mam wpisu hipoteki do KW i będę sam musiał to załatwiać w banku i potem w sądzie i tam zapłacę dodatkowy koszt 200zl. Jak wyglądają formalności w sądzie?
duda88 pisze:mko13 pisze:Ja miałem wynegocjowaną cenę 1300 na Zwierzynieckiej, ale zaskoczony jestem, że nie mam wpisu hipoteki do KW i będę sam musiał to załatwiać w banku i potem w sądzie i tam zapłacę dodatkowy koszt 200zl. Jak wyglądają formalności w sądzie?
To zależy co sobie uzgodnisz z notariuszem - najwygodniej jest załatwić wszystko na miejscu. Mieszkanie 64 m2 z miejscem w garażu i schowkiem z hipoteką, za wszystko 1600 zł. Teraz tylko pozostaje czekać na wpis do ksiąg wieczystych...parę długich miesięcy
maniekmal pisze:ja chciałem przed chwilą telefonicznie negocjować, ale pani przez tel powiedziała mi, że to w dniu podpisania, osobiście się negocjuje już z notariuszem.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości