Milkaczoko pisze:a czy ktoś tak jak ja jeszcze w ogóle nie widział swojego mieszkania na oczy??? czy zostałam ostatnia?
W sensie ze pierwszego terminu :O? o takim przypadku jeszcze nie slyszalem
Milkaczoko pisze:a czy ktoś tak jak ja jeszcze w ogóle nie widział swojego mieszkania na oczy??? czy zostałam ostatnia?
iiii pisze:Czy komus upływa termin 45dni i budimex milczy??
Milkaczoko pisze:A czy jest ktos jeszcze w takieej sytuacji jak my ze nie bylo pierwszego odbioru i brsk propozycji ze strony bx o nowym terminie?
liv pisze:Czy ktoś jeszcze z Państwa dostał wezwanie od Budimexu do przeniesienia własności mieszkania, mimo że nie wyznaczono mu jeszcze terminu drugiego odbioru?
liv pisze:Czy ktoś jeszcze z Państwa dostał wezwanie od Budimexu do przeniesienia własności mieszkania, mimo że nie wyznaczono mu jeszcze terminu drugiego odbioru?
Dzień dobry,
chciałbym sprostować, że otrzymał Pan wczoraj omyłkowo maila o niewłaściwej treści. Prawidłowa wiadomość zostanie wysłana jeszcze dzisiaj.
Sten pisze:liv pisze:Czy ktoś jeszcze z Państwa dostał wezwanie od Budimexu do przeniesienia własności mieszkania, mimo że nie wyznaczono mu jeszcze terminu drugiego odbioru?
Ja też dostałem termin przeniesienia własności mieszkania, przed drugim terminem odbioru. Następnego dnia dostałem maila cyt:Dzień dobry,
chciałbym sprostować, że otrzymał Pan wczoraj omyłkowo maila o niewłaściwej treści. Prawidłowa wiadomość zostanie wysłana jeszcze dzisiaj.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości