Cisza nocna a prace wykończeniowe w nowym bloku - Avia 3 Kraków
Cisza nocna a prace wykończeniowe w nowym bloku - Avia 3 Kraków
Ja rozumiem że każdy chce się jak najszybciej wprowadzić, ale wiercenie i natrętne tłuczenie młotkiem do godziny 0:30 to już gruba przesada - ludzie już mieszkają, chodzą do pracy a dzieci do szkoły, szanujmy się wzajemnie i przestrzegajmy zasady że po godzinie 22 nie tłuczemy się na cały blok. Z góry dziękuję 

Re: Cisza nocna a prace wykończeniowe w nowym bloku - Avia 3 Kraków
Popieram.
To takie proste... cisza nocna, dbanie o części wspólne i ogólne branie pod uwagę sąsiadów, a każdemu w naszym bloku będzie się żyło super.
Ze mną w bloku, studenci i ich "umca umca" o 1 nocy mają przekichane
To takie proste... cisza nocna, dbanie o części wspólne i ogólne branie pod uwagę sąsiadów, a każdemu w naszym bloku będzie się żyło super.
Ze mną w bloku, studenci i ich "umca umca" o 1 nocy mają przekichane

Podpisuję się obiema rękami pod tym. Rozumiem, że każdemu zależy, żeby wprowadzić się jak najszybciej, nie mam problemu z tym, żeby wiercić nawet od 6 rano, ale po 22 chciałbym już tego nie słyszeć, zwłaszcza, że ostatnio zdarzyło mi się tego słuchać tuż przed północą.
Wczoraj znowu ktos walil mlotem i cial cos pila do późnych godzin nocnych (po 23 na pewno). Nawet w niedzielę? No bez jaj ludzie
pozdrowienia dla sąsiada, któremu o 1.30 jeszcze chciało się wiercić i walić młotkiem 

ked14 pisze:pozdrowienia dla sąsiada, któremu o 1.30 jeszcze chciało się wiercić i walić młotkiem
Który to numer mieszkania?
nie wiem, bo przebudziło mnie to wiercenie a nie chciałem już całkowicie się rozbudzać i prowadzić dochodzenie (nie było to w moim najbliższym sąsiedztwie)
Same prace to pewnie klatka C/D, raczej wyższe piętra
Same prace to pewnie klatka C/D, raczej wyższe piętra
Ambitni dziś menele. Kiedyś były regularnie dyskoteki, i pijackie burdy nad ranem, a teraz... Pracują!
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”