Ochrona / montaż kamer wokół nowego bloku - Avia 3 Kraków
Re: Ochrona / montaż kamer wokół nowego bloku - Avia 3 Kraków
Ilość kamer podałem poglądowo, to nie musi być 5 czy 8 kamer. Ważne dla mnie, żeby było wiadomo jakiej ceny możemy się spodziewać jak będziemy debatować nad kamerami. Uważam, że w każdej klatce była kamera + kamery wokół bloku. Co do kamer w hali garażowej, to mam mieszane uczucia, bo te kamery powinny być opłacane tylko przez właścicieli miejsc w garażu.
Co do kamer w hali garażowej, to mam mieszane uczucia, bo te kamery powinny być opłacane tylko przez właścicieli miejsc w garażu.
Plus właściciele komórek.
a komórki nie są przypisane do miejsc postojowych czyli że w większości przypadków trzeba kupić miejsce post z komórką..?
gamera64 pisze: Co do kamer w hali garażowej, to mam mieszane uczucia, bo te kamery powinny być opłacane tylko przez właścicieli miejsc w garażu.
Nie wiem czemu masz mieszane uczucia. Garaż ma osobna księgę, czyli jest osobnym lokalem i mają osobna wspolnote. Tam mogą być ludzie, którzy nie mieszkają w Avii3. Mieszkańcy Avii3 nie mogą sponsorować w żaden sposób innych lokali.
a z garażem nie jest tak jak z komórką lokatorską? że tylko właściciel mieszkania w danym bloku może być właścicielem miejsca postojowego w hali?
nie, możesz kupić garaż nie mając udziałów w bloku.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”