Opłaty za kontener na odpady budowlane / remontowe i rezygnacja z nich - Avia 3
Re: Opłaty za kontener na odpady budowlane / remontowe i rezygnacja z nich - Avia 3
Moim zdaniem kontener powinien stac tak dlugo az przestanie sie zapelniac a teraz to tak nie wyglada
Re: Opłaty za kontener na odpady budowlane / remontowe i rezygnacja z nich - Avia 3
Jeśli do kontenera będą trafiały śmieci które trafiać nie powinny, to jeszcze długo będzie stał - prośba do osób które już się wprowadziły,by segregowały śmieci i wyrzucały je do kontenerów w śmietniku przy klatce G, jakoś nie widzę żeby był przepełniony, za to często widzę jak wyrzucają zwykłe śmieci do kontenera na gruz - luzie co z wami??? Przecież za to płacimy i to nie mało 

dexter pisze:Jeśli do kontenera będą trafiały śmieci które trafiać nie powinny, to jeszcze długo będzie stał - prośba do osób które już się wprowadziły,by segregowały śmieci i wyrzucały je do kontenerów w śmietniku przy klatce G, jakoś nie widzę żeby był przepełniony, za to często widzę jak wyrzucają zwykłe śmieci do kontenera na gruz - luzie co z wami??? Przecież za to płacimy i to nie mało
Jeszcze mi się nie zdarzyło żebym była w śmietniku i nie był on przepełniony. Jeden koszt na odpady komunalne i jeden na segregowane to stanowczo za mało jak na ilość mieszkańców, która wyrzuca tam śmieci.
iiii pisze:Szkoda ze w innych wspólnotach można zrezygnować z kontenera tylko u nas nie szkoda wydawać pieniądze na wirtualne śmieci i zważywszy to ze za niedługo oddadzą kolejny blok na avi i znowu kontenery beda wywozone parę razy dziennie a to sa koszty!! Tak samo jak sąsiedzi z pekińskiego 8i 10 tez korzystają z naszego kontenera ja nie mam ochoty opłacać cudze cwaniactwo
Dlatego nasz kontener powinien zniknąć zanim oddadzą Avie1, bo znowu będziemy sponsorować kolejny blok. Ktoś już rozmawiał z zarządcą w tej sprawie?
mko13 pisze:iiii pisze:Szkoda ze w innych wspólnotach można zrezygnować z kontenera tylko u nas nie szkoda wydawać pieniądze na wirtualne śmieci i zważywszy to ze za niedługo oddadzą kolejny blok na avi i znowu kontenery beda wywozone parę razy dziennie a to sa koszty!! Tak samo jak sąsiedzi z pekińskiego 8i 10 tez korzystają z naszego kontenera ja nie mam ochoty opłacać cudze cwaniactwo
Dlatego nasz kontener powinien zniknąć zanim oddadzą Avie1, bo znowu będziemy sponsorować kolejny blok. Ktoś już rozmawiał z zarządcą w tej sprawie?
W innych blokach też rezygnowali z kontenera po 3miesiącach od oddania pierwszego mieszkania?? Współczuję osobom, które odebrały mieszkanie np w Listopadzie, bo buliły za kontener nie wyrzucając śmieci i nagle będzie zonk. Zanim ktoś wybierze nawet głupie płytki do łazienki to może minąć 2tygodnie.
gamera64 pisze:W innych blokach też rezygnowali z kontenera po 3miesiącach od oddania pierwszego mieszkania?? Współczuję osobom, które odebrały mieszkanie np w Listopadzie, bo buliły za kontener nie wyrzucając śmieci i nagle będzie zonk. Zanim ktoś wybierze nawet głupie płytki do łazienki to może minąć 2tygodnie.
za kontener i wszystkie pozostałe opłaty płaci się dopiero od momentu odebrania mieszkania.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”