Problem z kontaktem z administratorem / zarządcą budynku Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
xyz

Problem z kontaktem z administratorem / zarządcą budynku Avia 3

Postautor: xyz » 18 paź 2017, 18:56

Czy próbował się ktoś kontaktować z administratorem?? Od dwóch dni próbuję się z nim skontaktować jednak bezskutecznie. Pani w biurze powiedziała, że przekaże informację i oddzwonią jednak tak się nie stało. Gdy dzisiaj zadzwoniłem dowiedziałem się, że mam dzwonić na numer tel podany na klatkach schodowych przy czym poinformowała że ten z końcówką 730 jest już nieaktualny:) na drugi próbowałem dzwonić w ciągu całego dnia jednak porozmawiać sobie mogę z pocztą głosową. Nikt też nie oddzwania. Czy ktoś ma jakiś inny kontakt??

DarthMoon

Re: Problem z kontaktem z administratorem / zarządcą budynku Avia 3

Postautor: DarthMoon » 18 paź 2017, 21:14

Dzwoniłem cały Wtorek + dzisiaj kilka telefonów i nikt nie odbiera. Super administracja.

crc

Postautor: crc » 02 lis 2017, 10:53

Ciężko się dodzwonić, druga sprawa, że nie wiadomo co się dzieje ze zgłoszeniami przez portal ZZN. Kontakt słaby.

conder

Postautor: conder » 02 lis 2017, 16:24

Ja ostatnio dodzwoniłem się do administratora przy pierwszej próbie, zgłoszony problem związany z brakiem światła w schowku w hali garażowej szybko załatwiony. Chyba kwestia szczęścia :)

Selassie

Postautor: Selassie » 06 lis 2017, 14:37

Ja mogę powiedziec tyle jeśli chodzi o ZZN (probowalem zglosic problem niskiego cisnienia ciepłej wody na siódmym piętrze):
-nie widze żadnej reakcji po zgłoszeniu problemu w internetowym formularzu na ich stronie
-nie odpisują na maile
-dodzownienie sie do administratora graniczy z cudem

janina_nowak

Postautor: janina_nowak » 24 sty 2018, 11:54

To dziwne. Czasami jest problem, żeby dodzwonić się do ZZN, ale zawsze oddzwaniają lub odpisują na wiadomości. Fizycznie nie jest możliwe, aby zajmować się wszystkim na raz.

Selassie

Postautor: Selassie » 24 sty 2018, 12:00

janina_nowak pisze:To dziwne. Czasami jest problem, żeby dodzwonić się do ZZN, ale zawsze oddzwaniają lub odpisują na wiadomości. Fizycznie nie jest możliwe, aby zajmować się wszystkim na raz.

Chyba mamy kontakt z innym zarzadca, ja prosze o naprawe usterki na korytarzu juz od dwoch miesiecy bez skutku

dorciak64

Postautor: dorciak64 » 25 sty 2018, 10:27

Dlaczego nie dzwonia panstwo doadministratora budunku nr telefobu wisi na klatce oraz godzin urzedowania w Avi 2

janina_nowak

Postautor: janina_nowak » 30 kwie 2018, 11:00

Dzielę się swoim doświadczeniem. Nie mam problemu z administratorem. Może to kwestia nastawienia ;) Dzwonie do niego, jak nie odbiera to oddzwania.

Edyta.

Postautor: Edyta. » 30 kwie 2018, 19:51

Selassie pisze:Ja mogę powiedziec tyle jeśli chodzi o ZZN (probowalem zglosic problem niskiego cisnienia ciepłej wody na siódmym piętrze):
-nie widze żadnej reakcji po zgłoszeniu problemu w internetowym formularzu na ich stronie
-nie odpisują na maile
-dodzownienie sie do administratora graniczy z cudem

Z tym ciśnieniem miałam problem i Pan konserwator podniósł ciśnienie i w klatce D jest już ok. I mówił że na przyszłość to bezpośrednio do niego dzwonić.

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”