Problem z kontaktem z administratorem / zarządcą budynku Avia 3
Problem z kontaktem z administratorem / zarządcą budynku Avia 3
Czy próbował się ktoś kontaktować z administratorem?? Od dwóch dni próbuję się z nim skontaktować jednak bezskutecznie. Pani w biurze powiedziała, że przekaże informację i oddzwonią jednak tak się nie stało. Gdy dzisiaj zadzwoniłem dowiedziałem się, że mam dzwonić na numer tel podany na klatkach schodowych przy czym poinformowała że ten z końcówką 730 jest już nieaktualny:) na drugi próbowałem dzwonić w ciągu całego dnia jednak porozmawiać sobie mogę z pocztą głosową. Nikt też nie oddzwania. Czy ktoś ma jakiś inny kontakt??
Re: Problem z kontaktem z administratorem / zarządcą budynku Avia 3
Dzwoniłem cały Wtorek + dzisiaj kilka telefonów i nikt nie odbiera. Super administracja.
Ciężko się dodzwonić, druga sprawa, że nie wiadomo co się dzieje ze zgłoszeniami przez portal ZZN. Kontakt słaby.
Ja ostatnio dodzwoniłem się do administratora przy pierwszej próbie, zgłoszony problem związany z brakiem światła w schowku w hali garażowej szybko załatwiony. Chyba kwestia szczęścia 

Ja mogę powiedziec tyle jeśli chodzi o ZZN (probowalem zglosic problem niskiego cisnienia ciepłej wody na siódmym piętrze):
-nie widze żadnej reakcji po zgłoszeniu problemu w internetowym formularzu na ich stronie
-nie odpisują na maile
-dodzownienie sie do administratora graniczy z cudem
-nie widze żadnej reakcji po zgłoszeniu problemu w internetowym formularzu na ich stronie
-nie odpisują na maile
-
To dziwne. Czasami jest problem, żeby dodzwonić się do ZZN, ale zawsze oddzwaniają lub odpisują na wiadomości. Fizycznie nie jest możliwe, aby zajmować się wszystkim na raz.
janina_nowak pisze:To dziwne. Czasami jest problem, żeby dodzwonić się do ZZN, ale zawsze oddzwaniają lub odpisują na wiadomości. Fizycznie nie jest możliwe, aby zajmować się wszystkim na raz.
Chyba mamy kontakt z innym zarzadca, ja prosze o naprawe usterki na korytarzu juz od dwoch miesiecy bez skutku
Dlaczego nie dzwonia panstwo doadministratora budunku nr telefobu wisi na klatce oraz godzin urzedowania w Avi 2
-
Dzielę się swoim doświadczeniem. Nie mam problemu z administratorem. Może to kwestia nastawienia
Dzwonie do niego, jak nie odbiera to oddzwania.

Selassie pisze:Ja mogę powiedziec tyle jeśli chodzi o ZZN (probowalem zglosic problem niskiego cisnienia ciepłej wody na siódmym piętrze):
-nie odpisują na maile
Z tym ciśnieniem miałam problem i Pan konserwator podniósł ciśnienie i w klatce D jest już ok. I mówił że na przyszłość to bezpośrednio do niego dzwonić.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”