Witam.
Czy ktoś ma normalne ciśnienie gorącej wody? U nas jest bardzo kiepskie i nie wiem czy my coś mamy nie tak czy to ogólna norma,
Drugie pytanie odnośnie czasu po jakim zaczyna lecieć ciepła woda - my czekamy dość długo
Ciepła woda i jej niskie ciśnienie w mieszkaniu - Avia 3
Re: Ciepła woda i jej niskie ciśnienie w mieszkaniu - Avia 3
Mieszkam na 5 piętrze i nie mam żadnych problemów z wodą, jest ciepła, gorąca i ciśnienie w normie
W kilku mieszkaniach był/jest ten sam problem. Rurki z wodą były modyfikowane?? Najczęściej wina ze słabym ciśnieniem leży po stronie hydraulika od 7 boleści, który za mocno zgrzał rurki, zmniejszając prześwit.
Co do czasu oczekiwania... Mieszkanie na ostatnim piętrze, czy niżej?? Sąsiedzi z klatki już mieszkają??
Co do czasu oczekiwania... Mieszkanie na ostatnim piętrze, czy niżej?? Sąsiedzi z klatki już mieszkają??
No rurki zmieniane, ale najgorsze to czekanie na ciepłą wodę bo leci zimna a płacę za zimną. Piętro 7,
Za ciepłą miało być..
A ciśnienie jest kiepskie tylko w ciepłej
Najlepiej zapytać sąsiada obok z klatki jakie ma ciśnienie i ile czeka. Jeżeli ciśnienie ma dobre, to bez ponownej zmiany hydrauliki, ciśnienia nieinwazyjnie Pani nie naprawi.
Jeżeli ma Pani mieszkanie na ostatnim piętrze np na końcu korytarza klatki, to najdłużej będzie Pani czekać bo wydaję mi się, że są to ostatnie mieszkania w pionie.
Jeżeli ma Pani mieszkanie na ostatnim piętrze np na końcu korytarza klatki, to najdłużej będzie Pani czekać bo wydaję mi się, że są to ostatnie mieszkania w pionie.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”