W zakładce "Pozycje korespondencji" pojawiła się informacja o rozliczeniu mediów za rok 2017.
Nadwyżki albo Niedobory w opłatach.
"Świetnie", że taka informacja nie pojawiła się na stronie głównej konta indywidualnego.... zzn... wrrrrr....
Informacja o rozliczeniach za 2017 na indywidualnych kontach ZZN - Avia 3
Re: Informacja o rozliczeniach za 2017 na indywidualnych kontach ZZN - Avia 3
Dzięki za info. W życiu bym nie wpadła że to będzie w tej zakładce.
Czy może ktoś pokazać swoje rozliczenie za śmieci? Bo ja mam niedobór za śmieci 83zł i zastanawiam się jakim cudem, skoro co miesiąc była płacona określone kwota za wywóz śmieci. Więc skąd koszt za śmieci jest wyższy niż opłacane zaliczki?
Czy może ktoś pokazać swoje rozliczenie za śmieci? Bo ja mam niedobór za śmieci 83zł i zastanawiam się jakim cudem, skoro co miesiąc była płacona określone kwota za wywóz śmieci. Więc skąd koszt za śmieci jest wyższy niż opłacane zaliczki?
myślę, że było wywiezione więcej kontenerów z gruzem niż zakładano, stąd pewnie proporcjonalna dopłata od metrażu do każdego mieszkania.
kinga876 pisze:Dzięki za info. W życiu bym nie wpadła że to będzie w tej zakładce.
U mnie wygląda to tak samo i dodatkowo powiem, że jak zmienili taryfę śmieci to Zarządca dał mi znać, że będzie dopłata bo faktycznie sporo tych kontenerów naprodukowaliśmy

Sąsiedzi z pobliskich budynków się do czego przyczynili - niestety.
ja mam 120 zl doplaty
no trudno

-
gigi pisze:Sąsiedzi z pobliskich budynków się do czego przyczynili - niestety.
mieszkańcy Waszego bloku robią to samo przy avii 1...już parę razy z dalsza (niestety) widziałem jak ktoś wywala smieci do naszego kontenera a potem wchodzi do avii 3
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”