Jakiś cfany lisek z tablicami KNT postanowił parkować na losowych miejscach postojowych w garażu Avia 3.
Już otrzymał kilka liścików za wycieraczkę, z prośbą o NIE parkowanie na prywatnym miejscu. Jak dotąd bez skutku.
Zaparkuj cwaniaczku na moim miejscu. Zapraszam...
btw. Jak on tam wjeżdża ?
Cfany lisek z Nowego targu w garażu / parkowanie na cudzych miejscach - Avia 3
Cfany lisek z Nowego targu w garażu / parkowanie na cudzych miejscach - Avia 3
- Załączniki
-
- cfany_lisek_knt.jpg (29.37 KiB) Przejrzano 5579 razy
Re: Cfany lisek z Nowego targu w garażu / parkowanie na cudzych miejscach - Avia 3
Ignorancja niektorych ludzi siega zenitu. Ja bym takiemu liskowi wysypal pinezki pod kola jakby na moim miejscu stanal. Niech sie schyla i zbiera 

Re: Cfany lisek z Nowego targu w garażu / parkowanie na cudzych miejscach - Avia 3
to jest tragedia... aż się prosi o "zdemontowanie" lusterek albo innych elementów. Mało rzeczy mnie tak nie denerwuje jak nieposzanowanie cudzej własności. Ciekawe jak jest z odkręceniem koła... niby nie ma uszkodzenia samochodu, bo koło zawsze możemy oddać.
Zabrałeś miejsce to ja zabieram koło:)
cfany lisek nie daje za wygraną. Na tym miejscu parkuje inne auto na 100%
Sąsiedzi są BARDZO pobłażliwi.
Sąsiedzi są BARDZO pobłażliwi.
- Załączniki
-
- cfany_lisek_nie_daje_za_wygrana.jpg (23.1 KiB) Przejrzano 5153 razy
Jeżeli taki jego mość staje na waszych miejscach za ciężko zarobione pieniądze i tego nie szanuje , to proponuję go zastawić swoim samochodem i po kłopocie musi się zjawić aby odjechać i wtedy dać mu do zrozumienia że ostatni raz akceptuje się takie zachowanie. Ktoś może napisać że złośliwość - ale takie zachowanie trzeba tępić kto kupił miejsce postojowe doskonale wie które należy do niego a które przed kupnem było już czyjąś własnością . A jeżeli jest to człowiek z ekipy budowlanej to obowiązkiem właściciela mieszkania jest wskazanie mu miejsca gdzie może parkować jeżeli takie miejsce właściciel danego mieszkania posiada. Ale sądzę że kierowca tego pojazdu nabierze oleju do głowy , a właściciele miejsc na których parkuje powinni wymienić się kontaktami .
Ja bym go zastawil bez chwili zastanowienia. Niech sie lisek glowi poziej co zrobic ze swoim cebulactwem.
Selassie pisze:Ja bym go zastawil bez chwili zastanowienia. Niech sie lisek glowi poziej co zrobic ze swoim cebulactwem.
Dokładnie

- Załączniki
-
- 20180405_162045-800x600.jpg (179.22 KiB) Przejrzano 5000 razy
Hahahaha no jakim trzeba byc dzbanem zeby zaparkowac ludziom ktorzy buduja parking na srodku placu budowy
Ciekawe co na to nasi miejscowi legaliści i odgrażający się tym, którzy starają się przeciwdziałać samowolce z parkowaniem gdzie popadnie - czy też budowlańcom należałoby poucinać łapy lub dać po pysku jak to było sugerowane za zastawienie tego kierowcy? Niech teraz ten "kierowca" wzywa Policję, że mu zastawili pojazd w miejscu gdzie nie powinien parkować.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”