Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3
Re: Glosowanie nad uchwalami zzn online - kiedy
Naj widoczniej zarządcy zależy na tym by utrzymywać ta ochronę!!! Myślę nad minęło dużo czasu by mogli coś zrobić więc jestem za rezygnacją tego zarządcy
Mieli na początku kwietnia przejść po mieszkaniach, żeby dokończyć głosowanie. Myślałem, że sprawa już jest załatwiona...
U mnie nikogo nie bylo - dlatego sie dziwie wlasnie - ze ani online, ani za pomoca ankiety nie bylo glosowania
Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3
Zespół Zarządców Nieruchomości Sp. z o. o. Oddział Kraków - Zarządca Wspólnoty Mieszkaniowej „Osiedle Avia 3” informuję, że w dniu 19.04.2018 (czwartek) od godziny 17:00 do godziny 20:00 Administracja będzie zbierała podpisy pod uchwałami poddanymi pod głosowanie na ostatnim zebraniu Wspólnoty.
info z zzn
info z zzn
Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3
A co z glosowaniem online ? tyle nam obiecywali, ze bedzie mozna glosowac na stronie jak kogos nie bedzie na zebraniu wspolnoty a teraz jakies podpisy w godzinach w ktorych pewnie mnie nie bedzie w domu
Hej,
Mają problem IT z przeliczaniem głosów wedle powierzchni mieszkania na ZZN, ale przejdę się późnym popołudniem w czwartek i pewnie do wieczora będą na budynku, więc jak tylko będziesz chciał to możesz ich złapać na swojej klatce, albo sąsiedniej jak wolisz
jak chcesz w gablocie jest na parterze do Pani Administrator nr tel więc zdzwonić się możesz w czwartek by czasu nie tracić na szukanie.
Mają problem IT z przeliczaniem głosów wedle powierzchni mieszkania na ZZN, ale przejdę się późnym popołudniem w czwartek i pewnie do wieczora będą na budynku, więc jak tylko będziesz chciał to możesz ich złapać na swojej klatce, albo sąsiedniej jak wolisz

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”