Miejsce dla inwalidów a założona blokada uchwala - Avia 3
Miejsce dla inwalidów a założona blokada uchwala - Avia 3
Czy w obecnej sytuacji może u nas stać blokada. Koło ząbki czy wyrok sądu jest jakiś czy myślimy o konsekwencjach
Re: Miejsce dla inwalidów a założona blokada uchwala - Avia 3
co ? to jakaś poezja postmodernistyczna ?
-
Re: Miejsce dla inwalidów blokada uchwala
Po Polsku proszę?
Według planów to jest miejscem dla inwalidów takie same jakie wszystkie do okoła naszego bloku.ludzie którzy pokupowali takie miejsca nie mogli założyć blokada bo inspektor zakazał więc moje pytanie czym taka samo wola jest właściwa patrząc że kara zostanie nałożona na całą wspólnotę A nie
wyłącznie na !wlasciciela
iiii pisze:Według planów to jest miejscem dla inwalidów takie same jakie wszystkie do okoła naszego bloku.ludzie którzy pokupowali takie miejsca nie mogli założyć blokada bo inspektor zakazał więc moje pytanie czym taka samo wola jest właściwa patrząc że kara zostanie nałożona na całą wspólnotę A nie
Google Translate?
iiii pisze:Według planów to jest miejscem dla inwalidów takie same jakie wszystkie do okoła naszego bloku.ludzie którzy pokupowali takie miejsca nie mogli założyć blokada bo inspektor zakazał więc moje pytanie czym taka samo wola jest właściwa patrząc że kara zostanie nałożona na całą wspólnotę A nie
Tak, ale Wspólnota przerzuci ten koszt na osobę, która ma wylaczne prawo do tego miejsca. Czyli na Zabke, bo to ich miejsce. Ale oni sobie wymienili kostkę i tam nie ma już inwalidy, także wątpię, żeby ktoś się przyczepil.
To każdy z nas by mógł wymienić kostkę i założyć blokadę jak posiadał miejsce dla inwalidów.a co z planami
iiii pisze:To każdy z nas by mógł wymienić kostkę i założyć blokadę jak posiadał miejsce dla inwalidów.a co z planami
Jeśli ktoś odebrał takie miejsce, to robi to na swoje ryzyko i na swoją odpowiedzialność.
mmm123 pisze:iiii pisze:Według planów to jest miejscem dla inwalidów takie same jakie wszystkie do okoła naszego bloku.ludzie którzy pokupowali takie miejsca nie mogli założyć blokada bo inspektor zakazał więc moje pytanie czym taka samo wola jest właściwa patrząc że kara zostanie nałożona na całą wspólnotę A nie
Tak, ale Wspólnota przerzuci ten koszt na osobę, która ma wylaczne prawo do tego miejsca. Czyli na Zabke, bo to ich miejsce. Ale oni sobie wymienili kostkę i tam nie ma już inwalidy, także wątpię, żeby ktoś się przyczepil.
Dzieki za wyjaśnienie o co chodzi w tym temacie.
Zastanawiałam się wczoraj z mężem co to za ząbki na miejscu parkingowym.
No nic ale zarządca w temacie już coś działa bo dzisiaj dostaliśmy SMS z pytaniem czy to do nas należy miejsce parkingowe oznaczone jako dla niepełnosprawnych, na które została założona blokada.
Tzn. że oni niewiedza do kogo należy to miejsce????porażka zarządcy
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”