Parkowanie samochodów na miejscach zakazanych - Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
Ogr

Re: Parkowanie samochodów na miejscach zakazanych - Avia 3

Postautor: Ogr » 29 mar 2018, 6:38

c-o-n pisze:sprostowanie. Straż miejsca jak najbardziej ingeruje w te miejsca. Znam przypadki wystawienia mandatu kredytowanego po avia 5 i 3.

Za co te mandaty i w którym miejscu?

Selassie

Postautor: Selassie » 29 mar 2018, 9:27

Problem jest powazny jak najbardziej. Ludzie na tym forum raz po raz wykazuja sie ignorancja i brakiem poszanowania dla naszej wspolnej wlasnosci.
Znajda sie tu osoby ktore nie widza nic zlego w osiedlu zastawionym autami po brzegi bo przeciez tak jest pod ich starym mieszkaniem gdzies na szarym koncu starej huty. Masakra - ja jednak liczylem na troche wiecej kultury ze strony polakow. Jednak jak zwykle ojczyzna mnie zawodzi.

Panowie w koszulkach z kotwica zawsze zastawia chodnik - bo im sie nalezy; ojczyzna wolna.

RaceX

Parkowanie pod Avią 3

Postautor: RaceX » 24 kwie 2018, 8:35

Na zebraniu był poruszany temat parkowania na zakrętach i na trawnikach(przy klatce E widziałem, że jest już tylko dół zamiast trawy i cała kostka jest popękana). Przypomnijcie proszę, zarządca się do czegoś zobowiązał czy pozostawiliśmy temat bez rozwiązania?

maniekmal

Re: Parkowanie pod Avią 3

Postautor: maniekmal » 24 kwie 2018, 9:06

uchwały na ten temat nie było. Zarządca na początku spotkania powiedział, że postawią betonowe słupki (czy coś w ten deseń) na zakrętach, wyjazdach z garaży i innych miejscach gdzie takie parkowanie przeszkadza/ogranicza widoczność/niszczy zieleń. Też się zastanawiam kiedy to będzie...

Kutrub

Re: Parkowanie pod Avią 3

Postautor: Kutrub » 24 kwie 2018, 10:56

Tez bym chcial zobaczyc te slupki! wole chodni kzaslupkowany niz zasamochodowany - jak sie nie da ludziom wytlumaczyc

Victorie

Postautor: Victorie » 24 kwie 2018, 20:02

Na zebraniu była mowa o tym, że to Budimex ma stawiać słupki bo do niego należy działka infrastrukturalna.

RaceX

Postautor: RaceX » 24 kwie 2018, 21:07

Victorie pisze:Na zebraniu była mowa o tym, że to Budimex ma stawiać słupki bo do niego należy działka infrastrukturalna.

Wiedziałem, że na działce infrastrukturalnej ma się tym zająć Budimex, ale na naszej też?? Na zakręcie przy wjeździe do garażu podziemnego naszego budynku, to też Budimex ma postawić słupki??

Victorie

Postautor: Victorie » 06 maja 2018, 14:32

RaceX pisze:
Victorie pisze:Na zebraniu była mowa o tym, że to Budimex ma stawiać słupki bo do niego należy działka infrastrukturalna.

Wiedziałem, że na działce infrastrukturalnej ma się tym zająć Budimex, ale na naszej też?? Na zakręcie przy wjeździe do garażu podziemnego naszego budynku, to też Budimex ma postawić słupki??

Tak ponieważ ten zakręt znajduje się poza naszą działką ;)

monfe

Postautor: monfe » 03 sie 2018, 20:17

Ja bym bardzo chciala, zeby nie parkowac na wjezdzie do garazu, o tuz pod znakiem :mrgreen:

Patryk22

Zastawianie garażu - Avia 3

Postautor: Patryk22 » 08 sie 2018, 22:45

Zapanowała moda na parkowanie na chodnikach przy wyjazdach z garażu był dzień że samochody mijające się przy wjedzie i wyjezdzie z garazu jednoczesnie musiały sie przyblokowac bo jego mość tak zaparkowal swoje 20 letne kombi ze przód wystawał na wjazd a tył prawie wkleił sie w znak troche myslenia gdyz tamtedy tez chodza piesi którzy musza przez to chodzić ulicą ..

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”