sand pisze:Szanowni Państwo. Jako jeden z pokrzywdzonych klientów poruszyłem ten temat na forum Orlińskiego w kwietniu, żeby zwrócić uwagę innych klientów dewlopera na kwestię ww. miejsc. Po 4,5 miesięcznej batalii mojego prawnika z Budimex Nieruchomości kwetia mojego miejsca parkingowego została rozwiązana. Kosztowało mnie to sporo pieniędzy, dużą ilość czasu i jeszcze więcej nerwów. Podczas kontaktów z deweloperem, rownież korespondencji przesyłanej przez mojego prawnika, byłem wielokrotnie zbywany, a następnie bezczelnie okłamywany zapewnieniami że wszystko jest w porządku. W przekonaniu, że jednak tak nie jest, utwierdziła mnie odpowiedź z Wydziału Architektury a następnie odpowiedź na skargę jaką otrzymałem z Powiatowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego. Tym z Państwa, którzy jeszcze nie rozwiązali swoich spraw życzę powodzenia i cierpliwości w sporze z Budimex Nieruchomości. Krakowski oddział dewelopera jest w mojej opinii skrajnie niekompetentny i wykazuje się olewczym stosunkiem do klienta. Omawiana sprawa zabrała mi całą radość z mieszkania, na które czekałem ponad dwa lata.
Czy możesz zdradzić szczegóły jak sprawa została rozwiązana?