RaceX pisze:dexter pisze:Jeśli uważasz że swoją postawą robisz na złość zarządcy to się mylisz - takie podejście sprawia brak możliwości przegłosowania uchwał, na których skorzystaliby wszyscy mieszkańcy - choćby uchwała śmieciowa obniżająca koszty o połowę w porównaniu do dzisiejszych stawekNie robisz na złość zarządcy tylko mieszkańcom, którym zależy na poprawie życia we wspólnocie i często poświęcają swój prywatny czas, żeby nam wszystkim żyło się lepiej.
Tak jak poprzednik, Ja również mam głosowania gdzieś i nie chodzi o to, żeby zrobić na złość zarządcy(ZZN kosi kasę i mało robi, traktując nas jakbyśmy byli sługami ZZN, a zarządca łaskawie coś od czasu do czasu dla nas zrobi). Ludzie wyrażają swój sprzeciw innym mieszkańcom za obecne działanie zarządcy i zdziwienie, że jest tylu jego obrońców. Wystarczy nawet popytać znajomych jak działają ich zarządcy, żeby porównać bo ten nasz to jakieś przegięcie.
Ja oddam dopiero pod uchwałą zmiany zarządcy.
No to już zgadajcie się we dwójkę i weźcie się za zmianę zarządcy skoro tak stawiacie sprawę. Zobaczycie jak to jest chodzić po mieszkaniach i błagać o podpis. Ale nie lepiej czekać na gotowe i podkopywać inicjatywę innych mieszkańców... Nie nasza wina, że ZZN został zarządca a tak działacie na szkodę mieszkańców, co jest całkowicie nie fair wobec tego jak staramy się zmienić coś na lepsze.