TataBombelka pisze:renataszatkowska pisze:Kosa na kamień.
O i jest pani kulturalna,jakaś złota myśl na dziś?
O przepraszam-pani kosa. Szkoda że tępa.
TataBombelka pisze:renataszatkowska pisze:Kosa na kamień.
O i jest pani kulturalna,jakaś złota myśl na dziś?
TataBombelka pisze:To chyba ty jesteś wyznawcą tej mody bo wyrywasz się z d**y ze swoimi wypocinami. W szkole uczyli takiej umiejętności jak czytanie ze zrozumieniem,ale chyba wtedy ciebie nie było bo miałeś katar z palca Mędrku.
renataszatkowska pisze: Avia 3 nie poprawia okolicy "Kulturą", widać po zwyczajach, i po gębach. Wolę nie wiedzieć, co robili przedtem.
RaceX pisze:Z IIPL chodzi po osiedlu taki gość co gada do siebie. Teraz przerzucił się na forum noweczyzyny
Tak to było? Wyżyny...RaceX pisze:Podniosłeś sobie samoocenę jak napisałeś takie mądrości??
KingaS. pisze:Ja praktycznie w ogóle nie słyszę rozmów sąsiadów, których mam po bokach. Natomiast, jeśli ktoś przejdzie w szpilkach po podłodze lub zacznie odbijać piłkę, u mnie robi się huk. Jeśli chodzi o sąsiadów z góry, to często byłabym w stanie dołączyć do ich rozmowy. Głosy jednak nie sa najgorsze. Kroki, skakanie, bieganie, tupanie jest często trudne do wytrzymania i niestety nie pochodzi tylko z tego jednego mieszkania.
Jak gdzieś biega dziecko, to u mnie rzeczy w meblach lub same meble wpadają w drgania. Jak komus coś upadnie, to samo. Mieszkam w klatce B i też mam wrażenie, jakby ktoś rzucał meblami lub codziennie remontował mieszkanie. Zdecydowanie nie jest to dla mnie normalne. Całe życie mieszkam w blokach i czegoś takiego nie słyszałam nigdy, a z pewnością żadne dźwięki od sąsiadów, nie powodowały drgań u mnie. Nie jestem przekonana, na ile wyciszenie mojego sufitu mogłoby poprawić ytuację z drganiami.
Nie wiem z czego mogą wynikać tak różne opinie nt akustyki mieszkań. Może ktoś ma cichych sąsiadów, którzy rzadko bywaja w mieszkaniu. Może czyiś sąsiedzi mają lepszej jakości podłogi lub lepiej położone, a może ktoś ma wszystkie ściany wykonane z jednego materiału. Nie czuję się ekspertem ani w dziedzinie budownictwa ani akustyki, natomiast do tej pory miałam okazję mieszkać w 11 różnych blokach i nigdy nie doświadczyłam takiego hałasu, jak tutaj.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość