Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
Milkaczoko

Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3

Postautor: Milkaczoko » 27 cze 2017, 21:42

duda88 pisze:Teoretycznie za miesiąc powinny zacząć się odbiory, jeśli będą nas trzymać do samego końca. Myślicie że problemy z miejscami parkingowymi wpłyną jakoś na termin odbiorów? Mam nadzieję że nie :?

Tego bym sie nie obawiala, INB wstrzyna postepowanie administrscyjne przdciwko budimexowi wiec beda chcieli wydac mieszkania i zostawic problem wlascicielom....

duda88

Postautor: duda88 » 28 cze 2017, 7:26

Wczoraj powiedziano mi, że odbiory mogą się zacząć od 10, więc od poniedziałku możemy się spodziewać telefonu :D ciekawe jaka u nas będzie kolejność, podobno jest to uzależnione od odbioru poszczególnych klatek ;)

DarthMoon

Postautor: DarthMoon » 28 cze 2017, 10:34

Milkaczoko pisze:
duda88 pisze:Teoretycznie za miesiąc powinny zacząć się odbiory, jeśli będą nas trzymać do samego końca. Myślicie że problemy z miejscami parkingowymi wpłyną jakoś na termin odbiorów? Mam nadzieję że nie :?

Tego bym sie nie obawiala, INB wstrzyna postepowanie administrscyjne przdciwko budimexowi wiec beda chcieli wydac mieszkania i zostawic problem wlascicielom....

Masz może namiar do kogo(telefon, miejsce) i gdzie mam się zwrócić żeby zapoznać się w INB ze sprawą?? Mam od poniedziałku więcej czasu i chcę ruszyć w sprawie miejsc parkingowych. Jestem już umówiony z moim radcą prawnym, ale chciałbym wcześniej dowiedzieć się, jak wygląda sytuacja z INB.

sand

Postautor: sand » 28 cze 2017, 11:10

DarthMoon pisze:
Milkaczoko pisze:

Masz może namiar do kogo(telefon, miejsce) i gdzie mam się zwrócić żeby zapoznać się w INB ze sprawą?? Mam od poniedziałku więcej czasu i chcę ruszyć w sprawie miejsc parkingowych. Jestem już umówiony z moim radcą prawnym, ale chciałbym wcześniej dowiedzieć się, jak wygląda sytuacja z INB.

Proszę bardzo:
PINB Kraków 12 616 56 49

DarthMoon

Postautor: DarthMoon » 29 cze 2017, 13:24

sand pisze:Proszę bardzo:
PINB Kraków 12 616 56 49

Wczoraj i dzisiaj nikt nie odbiera.
Możesz podać jeszcze adres i pokój, gdzie mogę się czegoś dowiedzieć??

sand

Postautor: sand » 29 cze 2017, 13:46

DarthMoon pisze:
sand pisze:Proszę bardzo:
PINB Kraków 12 616 56 49

Wczoraj i dzisiaj nikt nie odbiera.
Możesz podać jeszcze adres i pokój, gdzie mogę się czegoś dowiedzieć??

Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Krakowie - Powiat Grodzki
30-552 Kraków, ul. Wielicka 28A
http://www.pinb-grodzki.krakow.pl/

Evadnro

Postautor: Evadnro » 03 lip 2017, 10:21

duda88 pisze:Wczoraj powiedziano mi, że odbiory mogą się zacząć od 10, więc od poniedziałku możemy się spodziewać telefonu :D ciekawe jaka u nas będzie kolejność, podobno jest to uzależnione od odbioru poszczególnych klatek ;)

niestety nie jest to prawda, odbiory od połowy lipca, ale nie konkretnego terminu.

Selassie

Postautor: Selassie » 03 lip 2017, 11:29

Evadnro pisze:
duda88 pisze:Wczoraj powiedziano mi, że odbiory mogą się zacząć od 10, więc od poniedziałku możemy się spodziewać telefonu :D ciekawe jaka u nas będzie kolejność, podobno jest to uzależnione od odbioru poszczególnych klatek ;)

niestety nie jest to prawda, odbiory od połowy lipca, ale nie konkretnego terminu.

Ja slyszalem w ogole, ze od polowy lipca to oni tylko zaczna proponowac terminy odbiorow - musza to zrobic do 4 sierpnia.

Mam nadzieje, ze to sie jakos strasznie nie przedluzy; siedze jak na szpilkach zeby zacząć sie urządzać juz w nowym mieszkaniu!

kazlev

Postautor: kazlev » 03 lip 2017, 11:30

Pierwszy termin odbioru musi być przed 4 sierpnia.

Evadnro

Postautor: Evadnro » 03 lip 2017, 12:03

kazlev pisze:Pierwszy termin odbioru musi być przed 4 sierpnia.

zgadza się, nie może to być później i nie będzie.

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”