Naprawa usterek z protokołów odbiorowych mieszkania - kiedy? Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
Bishop

Re: Naprawa usterek z protokołów odbiorowych mieszkania - kiedy? Avia 3

Postautor: Bishop » 07 wrz 2017, 20:40

nie, w protokole było około 10 pozycji

Selassie

Postautor: Selassie » 08 wrz 2017, 13:14

Najgorsze jest to, ze przy kontakcie z budimex nieruchomosci nie da sie uzyskac zadnego numeru do osob wykonujacych poprawki...

Ktokolwiek zna kontakt do nich ?
Troche mnie to wszystko juz wkurza.

iiii

Postautor: iiii » 08 wrz 2017, 15:56

Inzynier odpowiedzialny za nasz budynek miesci sie w tych kontenerach kolo orlinskiego 1na 2 pietrze na parterze jest rozpiska co i jak albo lapac budowlancow na ktorych pan Wojciech sie wyzywa bo nie jest wstanie dotrzymac terminow!!!sprawdzic trzeba jeszcze akt notarialny do kiedy jest przekazanie lokalu bo tu tez nie wywiaza sie z terminow!!

Selassie

Postautor: Selassie » 08 wrz 2017, 16:47

iiii pisze:Inzynier odpowiedzialny za nasz budynek miesci sie w tych kontenerach kolo orlinskiego 1na 2 pietrze na parterze jest rozpiska co i jak albo lapac budowlancow na ktorych pan Wojciech sie wyzywa bo nie jest wstanie dotrzymac terminow!!!sprawdzic trzeba jeszcze akt notarialny do kiedy jest przekazanie lokalu bo tu tez nie wywiaza sie z terminow!!

No ale przekazanie moge miec chyba zanim oni to poprawia ?

W sensie chyba by mnie szlag trafil jakby mi taie odrapane drzwi zostawili... :evil:
A przekazanie mam w przyszlym tygodniu.

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”