Selassie pisze:Ja mysle ze to normalna kolej rzeczy, ze pozniej placisz za kontener i smieci komunalne.
Nie wiem ale czytajac to forum mam dziwne wrazenie, ze ludzie szukajac 50zl oszczednosci zrobia wszystko
nareszcie jakiś głos rozsądku

Selassie pisze:Ja mysle ze to normalna kolej rzeczy, ze pozniej placisz za kontener i smieci komunalne.
Nie wiem ale czytajac to forum mam dziwne wrazenie, ze ludzie szukajac 50zl oszczednosci zrobia wszystko
Selassie pisze:
Anna87 pisze:Selassie pisze:
Jest to typowa niegrzeczna wypowiedź singla, który nie ma dzieci i nie musi się jeszcze specjalnie przejmować wydatkami. Jak założysz rodzinę, będziesz miał dzieci na utrzymaniu, to pogadamy. Pozdrawiam
gamera64 pisze:(...)nie wyrzuciłem ani jednego śmiecia do kontenera, a równo z wszystkimi dokładam do kontenera (...)
maniekmal pisze:gamera64 pisze:(...)nie wyrzuciłem ani jednego śmiecia do kontenera, a równo z wszystkimi dokładam do kontenera (...)
Chcesz powiedzieć, że w czasie remontu TY ani Twoja ekipa nie wyrzucali odpadów? Coś mi tu ściemą zalatuje. Idąc tym tropem to ja chce płacić połowę opłat za windę bo w dół schodzę schodami. Czy nie sądzicie, że takie sytuacje doprowadzają do absurdów?
kar.pog pisze:Myśle że po tylu miesiącach można powoli rezygnować z kontenera kto miał zrobić wykończenie to zrobił a kto się ociąga no to sory...
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości