Miejsce dla inwalidów a założona blokada uchwala - Avia 3
-
Re: Miejsce dla inwalidów a założona blokada uchwala - Avia 3
Avia 4 wygrała w sądzie i blokady zostają a inspektor ma pokryć koszty sądowe...nie wiem dlaczego tak bardzo niektórych boli że ktoś mógłby założyć blokadę na zakupione pod blokiem miejsce...to że jest tam znaczek inwalidy wynika tylko z przekrętu Budimexu a nie z tego że mieszkańcy robią jakaś samowolkę przekształcenia...sama się poważnie zastanawiam nad pozostaniem przy zakupionym pod blokiem miejscem bo obecnie korzystam z miejsca zastępczego jakie zaoferował nam Budimex i mimo tego ze jest blisko avi 3 to korzystanie z niego jest niezmiernie trudne, są wąskie i gdy auta obok też są zaparkowane to nie mogę z auta wyciągnąć nosidła z dzieckiem, trochę kpina jak na miejsce za 25tys...
Już w Lutym był artykuł, że Budimex wygrał, lub wygra tą sprawę, ale nie chciał tego mailowo potwierdzić. Cieszę się, bo również mam miejsce zastępcze, a parking przy Avii 3 ma o wiele szersze miejsca 

Sprawę wygrała wspólnota Avii 4, a nie Budimex. Jeśli chodzi o Avie 3 gdzie Budimex się odwołuje podobno nie ma konkretów i sprawa cofnięta do ponownego rozpatrzenia
-
[quote="Bishop"]Sprawę wygrała wspólnota Avii 4, a nie Budimex. Jeśli chodzi o Avie 3 gdzie Budimex się odwołuje podobno nie ma konkretów i sprawa cofnięta do ponownego rozpatrzenia[/quote
Bo Budimex ma to w nosie, dał ludziom zastępcze miejsca z zaznaczeniem że do końca 2018 maja podjąć decyzje które miejsce przyjmują więc coś tam się odwołują ale w sumie to i tak czekają żeby to zostawić mieszkańcom, właścicielom i wspólnocie
Bo Budimex ma to w nosie, dał ludziom zastępcze miejsca z zaznaczeniem że do końca 2018 maja podjąć decyzje które miejsce przyjmują więc coś tam się odwołują ale w sumie to i tak czekają żeby to zostawić mieszkańcom, właścicielom i wspólnocie
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”