Uchwała w sprawie zgody na sprzedaż alkoholu i jej szybkie uchwalenie - Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
B&P

Re: Uchwała w sprawie zgody na sprzedaż alkoholu i jej szybkie uchwalenie - Avia 3

Postautor: B&P » 30 lis 2018, 0:46

Przyznam, że mnie też zaskoczyła ich wysoka frekwencja, ale sprawdziłem osobiście jakie dane mieli zbierający głosy i faktycznie był to tylko numer mieszkania i spytano mnie od razu czy jestem właścicielem - wszystko jak należy. Szkoda tylko, że wcześniej musieliśmy się długo prosić o taką listę mieszkań, a właściciele nowego lokalu dostali ją jeszcze w trakcie trwania głosowania..ciekawy czy Zarządca był jakoś specjalnie zmotywowany, aby im się udało ;)

mistrzuWiciu

Re: Uchwała w sprawie zgody na sprzedaż alkoholu i jej szybkie uchwalenie - Avia 3

Postautor: mistrzuWiciu » 30 lis 2018, 10:38

Nie jest ważne czy zarządca był "zmotywowany". To jest przykład, że jak się chce to można coś zrobić szybko i bez problemów. Rozmawiałem niedawno z Panem, który prosi od sierpnia zarządcę o naprawę dzwonka przy drzwiach. Ciągle zarządca ma jakiś problem a hitem byłą wymówka, że zmienił się Pan złota rączka w naszym bloku i zapomnieli o sprawie... Super zarządca, naprawdę. Kto jest za pozostawieniem naszego zarządcy, zmieni zdanie jak będzie chciał coś załatwić i spotka się z murem.

Sten

Postautor: Sten » 30 lis 2018, 23:20

Zmieńmy na zarządcę avia 4, ponoć nie ma problemów i ceny poszły w dół. ZZN nie radzi sobie nawet z opłatą za śmieci w lokalach usługowych.

k59g

Postautor: k59g » 01 gru 2018, 8:35

mistrzuWiciu pisze:Nie jest ważne czy zarządca był "zmotywowany". To jest przykład, że jak się chce to można coś zrobić szybko i bez problemów. Rozmawiałem niedawno z Panem, który prosi od sierpnia zarządcę o naprawę dzwonka przy drzwiach. Ciągle zarządca ma jakiś problem a hitem byłą wymówka, że zmienił się Pan złota rączka w naszym bloku i zapomnieli o sprawie... Super zarządca, naprawdę. Kto jest za pozostawieniem naszego zarządcy, zmieni zdanie jak będzie chciał coś załatwić i spotka się z murem.

Zarządca jak najbardziej do zmiany. Od dwóch tygodni jest dziura w zjeździe do garażu , W garażu smród jak by się parkowało w garkuchni. Zgłaszałem i zero reakcji .

kamil76

Postautor: kamil76 » 05 gru 2018, 13:16

Dla mnie to jest burza w szklance wody. Nie chcę zmian. Wolę poobserwować i logicznie zdecydować, kto będzie moim zarządcą.

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”