Osobiście w to nie wierzę ani trochę

Evadnro pisze:Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
ked14 pisze:Evadnro pisze:Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
Przecież to prawda, że część mieszkań uda się przekazać do 4 sierpnia (w zasadzie już co najmniej jedno/dwa się udało z tego to tu było napisane)
Czy ktoś może weryfikował informacje dotyczące niedoróbek i czy to jest bezpośrednią przyczyną opóźnień? (czy ktoś wprost o to spytał)
Selassie pisze::geek: ja nie chce siac tu fermentu zbytniego sam juz sie zawiodlem mocno na Budimexie, nic nie mozna sobie zaplanowac
W obecnym mieszkaniu sytuacja niepewna, mialem sie z niego jak najszybciej wyniesc a teraz to juz nawet nie wiem czy w pazdzierniku bede mieszkal juz na Avii czy powinienem szukac innego mieszkania na wynajem na okres pomiedzy z tego mnie wyrzuca a nowego jeszcze nie dostane
Evadnro pisze:ked14 pisze:Evadnro pisze:Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
Przecież to prawda, że część mieszkań uda się przekazać do 4 sierpnia (w zasadzie już co najmniej jedno/dwa się udało z tego to tu było napisane)
Czy ktoś może weryfikował informacje dotyczące niedoróbek i czy to jest bezpośrednią przyczyną opóźnień? (czy ktoś wprost o to spytał)
Tak, pytałem wprost. "Chodzi tylko o dokumentację, przecież cały czas mam kontakt z generalnym wykonawcą"
kazlev pisze:Nareszcie jakies dobre informacje![]()
Jakies szczegoly? Ktora klatka, pietro? Ma Pan miejsce parkingowe (problematyczne)?
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości