Wykupione miejsca postojowe dla niepełnosprawnych - os. Avia 3
Re: Wykupione miejsca postojowe dla niepełnosprawnych - os. Avia 3
Spojrzcie na zalacznik planu zagospodarowania projekt parkingow ktory dostaliscie do umowy. Jest na nim 5 iejsc bardzo szerokich a reszta waskich czyli mozna sobie juz wszystko dopowiedziec samemu
Witam czy ktoś zapoznał się z prawnikiem jakie wnioski czy warto spotkać się i omówić to ???? Wiadomość na priv
Czy ktoś z Was był w PNIB żeby sprawdzić jak te miejsca były tam zgłoszone? Czy od samego początku było jasne, że będą oznaczone czy nastąpiły jakieś zmiany w trakcie budowy i deweloper nanosił jakieś poprawki względem planu pierwotnego.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2017, 9:51 przez slwk, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwazam ze najlepszym rozwiazaniem jest. Kwestnia spotkania sie osob zainteresowanych tematem oraz udanie sie z umowa i planem ktory otrzymalismy przy umowie do prawnika
Oszuści tak na planach z listopada 2015r już było wiadome że będą takie miejsca przystosowane dla inwalidów nikt w momencie sprzedaży nie udostępnił ich.Planow nie można skasować zrobić zdjęcia itp. Jedynie zobaczyć na miejscu. Zikit nie ingeruje w to bo jest to droga prywatna pbin nie wiem
@Mag - czy na tych planach są zaznaczone też jakoś blokady na miejscach?
Ponieważ na 100% deweloper też śledzi forum lepiej będzie jeśli faktycznie zorganizujemy jakieś spotkanie, na którym ustalimy co z tym fantem zrobić. Avia 4 od której wszystko się zaczęło na forum dziwnie milczy w tej kwestii. Jeśli ktoś jest za spotkaniem to proszę o wiadomości na priv.
-
Jestem za spotkaniem. Nie mogę niestety wysłać wiadomości prywatnej, proszę o wiadomość od osób, które poczyniły już jakieś ustalenia w tej kwestii.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2017, 9:52 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Już możesz wysyłać prywatne wiadomości. Dawajcie znać jak idzie, bo takich akcji więcej na osiedlu
Powód: Już możesz wysyłać prywatne wiadomości. Dawajcie znać jak idzie, bo takich akcji więcej na osiedlu
Sluchajcie musimy sie spotkac faktycznie nie mozna wyslac wiadomosc priv proponuje podanie miejsca i godziny na forum albo wymienmy sie numerami telefonu 513 562 236 dorota
My również mamy ten sam problem, chętnie weźmiemy udział w takim spotkaniu. Niestety nie mogę wysłać wiadomości priv
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”