dumbledore123 pisze:Może warto przygaszać latarenki na zewnątrz w ogródkach? W nocy nie da sie spac ...
Zgadzam sie, że na noc świecenie wszystkich nie jest potrzebne. Np do 23 może być tak jak teraz, a na noc wystarczy parę włączonych.
dumbledore123 pisze:Może warto przygaszać latarenki na zewnątrz w ogródkach? W nocy nie da sie spac ...
B&P pisze:Rozmawiałem wczoraj z Call Center ZZN i potwierdzili mi, że spotkanie jest zaplanowane na 20.03 17-20 w Szkole Podstawowej nr 52 im. Marii Konopnickiej. Niestety nie znalazłem tej informacji nigdzie na tablicy ogłoszeń w klatce ani na portalu klienta ZZN. Czy u Was gdzieś jest to podane lub macie pojęcie gdzie Administrator budynku powinien taką informację przekazywać?
Victorie pisze:Beznadziejny ten zarządca. Nie mamy żadnej oficjalnej informacji. Ktoś kto nie zagląda na forum nie będzie miał zielonego pojęcia o spotkaniu i frekwencja będzie żadna. Na cholerę zarządcy ten portal i wszystkie nasze dane skoro nie umie nas powiadomić o spotkaniu?
Edyta. pisze:Ja bym jeszcze dodała jako pierwsze to zbyt niskie ciśnienie wody i długie czekanie na ciepłą wodę przynajmniej na wyższych piętrach. Wiem ze zarządca wie że mamy za słabe pompy co jest tego przyczyną ale jakoś nic z tym nie robi!!!!!!
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości