Wpis do ksiąg wieczystych i ponaglenia z banku - Avia 3
Re: Wpis do ksiąg wieczystych i ponaglenia z banku - Avia 3
ktoś już coś z października dostał:(?
ja z początku września jeszcze nie mam ...
są wysyłane do tych z końca sierpnia właśnie...
Minęło kilka tygodni - czy wiemy za jaki miesiąc Sąd wydaje wpisy do KW? Z góry dzięki!
21 września 2017
jeszcze 11 dni i będzie mój.
Czy ktoś może mi powiedzieć jak długo czekał od pojawienia się wpisu do otrzymania go w skrzynce pocztowej?
jeszcze 11 dni i będzie mój.
Czy ktoś może mi powiedzieć jak długo czekał od pojawienia się wpisu do otrzymania go w skrzynce pocztowej?
chyba ok tygodnia. Jest to tylko informacja o wpisie a nie ODPIS.
maniekmal pisze:chyba ok tygodnia. Jest to tylko informacja o wpisie a nie ODPIS.
to znaczy?? aa bo to odpis potrzebny jest w banku? i trzeba go jakoś załatwiac?
mateusz pisze:maniekmal pisze:chyba ok tygodnia. Jest to tylko informacja o wpisie a nie ODPIS.
w sumie to sam nie wiem

maniekmal pisze:mateusz pisze:maniekmal pisze:chyba ok tygodnia. Jest to tylko informacja o wpisie a nie ODPIS.
w sumie to sam nie wiemw każdym razie to co przychodzi nie jest papierem z którym coś można załatwić (tak mi się wydaje, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi). O odpis można wnioskować przez internet albo w wydziale ksiąg wieczystych. Czego oczekuje bank też nie wiem, jeszcze się za to nie zabierałem.
hehe

dobrze wiedzieć, że tylko tydzień czekałeś od pojawienia się na tej stronce.
dzięki!
maniekmal pisze:mateusz pisze:maniekmal pisze:chyba ok tygodnia. Jest to tylko informacja o wpisie a nie ODPIS.
w sumie to sam nie wiemw każdym razie to co przychodzi nie jest papierem z którym coś można załatwić (tak mi się wydaje, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi). O odpis można wnioskować przez internet albo w wydziale ksiąg wieczystych. Czego oczekuje bank też nie wiem, jeszcze się za to nie zabierałem.
Mylisz się. Z tym papierem można załatwić sprawę w banku, ale to też zależy jaki to bank, bo nie każdy to respektuje.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”