Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
mko13

Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3

Postautor: mko13 » 19 mar 2018, 0:18

Victorie pisze:
B&P pisze:Rozmawiałem wczoraj z Call Center ZZN i potwierdzili mi, że spotkanie jest zaplanowane na 20.03 17-20 w Szkole Podstawowej nr 52 im. Marii Konopnickiej. Niestety nie znalazłem tej informacji nigdzie na tablicy ogłoszeń w klatce ani na portalu klienta ZZN. Czy u Was gdzieś jest to podane lub macie pojęcie gdzie Administrator budynku powinien taką informację przekazywać?

Beznadziejny ten zarządca. Nie mamy żadnej oficjalnej informacji. Ktoś kto nie zagląda na forum nie będzie miał zielonego pojęcia o spotkaniu i frekwencja będzie żadna. Na cholerę zarządcy ten portal i wszystkie nasze dane skoro nie umie nas powiadomić o spotkaniu?

Spokojnie. Zarządca ma obowiązek poinformować wszystkich listownie minimum tydzień przed zebraniem. Będzie informacja w skrzynce. Zebranie ma być w ostatnim tygodniu marca.

B&P

Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3

Postautor: B&P » 19 mar 2018, 9:55

To prawda co mówisz mko13 i właśnie Pani Urszula - nasz administrator właśnie potwierdziła, że ktoś z systemu nie usunął tej daty 20.03 i możliwe ze spotkanie odbędzie się 27 lub 28.03 i oczywiście wszystkim wrzucą informację do skrzynek (jeśli taki adres do komunikacji podali) lub wyślą na inny adres, powieszą na tablicy ogłoszeń w każdej klatce i dodadzą informacje do portalu klienta na stronie zzn.

Miejmy nadzieję, że obecność na spotkaniu będzie większa dzięki temu ;)

kinga876

Postautor: kinga876 » 19 mar 2018, 19:55

Do listy tematów proszę dodać:
- powieszenie tabliczki o zakazie wyprowadzania psów na terenie naszego wewnętrznego dziedzińca
- wyjaśnienie poszczególnych punktów rozliczenia za 2017 rok - czy w przypadku nadwyżki sami mamy sobie odliczyć od czynszu nadpłaconą kwotę czy w systemie pojawi się zmniejszona kwota?
Ostatnio zmieniony 19 mar 2018, 20:10 przez kinga876, łącznie zmieniany 1 raz.

kinga876

Postautor: kinga876 » 19 mar 2018, 19:58

"SZANOWNI PAŃSTWO

Zespół Zarządców Nieruchomości Sp. z o.o. Oddział Kraków uprzejmie informuje, że zebranie Wspólnoty Mieszkaniowej „Osiedle Avia 3” w Krakowie, odbędzie się w dniu 27.03.2018 r. (wtorek) o godz. 17:00, w budynku Szkoły Podstawowej nr 52 im. Marii Dąbrowskiej przy ul. Dywizjonu 303 w Krakowie.

Serdecznie Państwa zapraszamy do udziału w Zebraniu."

B&P

Postautor: B&P » 20 mar 2018, 1:43

kinga876 pisze:"SZANOWNI PAŃSTWO

Zespół Zarządców Nieruchomości Sp. z o.o. Oddział Kraków uprzejmie informuje, że zebranie Wspólnoty Mieszkaniowej „Osiedle Avia 3” w Krakowie, odbędzie się w dniu 27.03.2018 r. (wtorek) o godz. 17:00, w budynku Szkoły Podstawowej nr 52 im. Marii Dąbrowskiej przy ul. Dywizjonu 303 w Krakowie.

Serdecznie Państwa zapraszamy do udziału w Zebraniu."

Dzięki Kinga876 za informację ;)

Selassie

Postautor: Selassie » 20 mar 2018, 18:12

Wiem ze jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil ale 17:00 to troche chora godzina.
Pewnie duza czesc osob bedzie wtedy jeszcze w pracy.

No nic zostanie mi klikanie w glosowania online :lol: :lol: :lol:

gigi

Postautor: gigi » 20 mar 2018, 19:34

Selassie pisze:Wiem ze jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil ale 17:00 to troche chora godzina.

Możesz rozwinąć temat? (głosowanie online). Będzie to możliwe?

B&P

Postautor: B&P » 20 mar 2018, 21:43

gigi pisze:
Selassie pisze:Wiem ze jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil ale 17:00 to troche chora godzina.

W połowie grudnia otrzymaliśmy email, jak również komunikat na ZZN pt. 'Stefa Klienta ZZN', gdzie można znaleźć poniższą informację:

"Ponadto oświadczam, iż w przypadku pozytywnego przegłosowania przez Wspólnotę Mieszkaniową
uchwały w sprawie możliwości elektronicznego głosowania nad uchwałami Wspólnoty, wyrażam zgodę na
uruchomienie dla mnie modułu głosowania elektronicznego za pomocą systemu „Strefa Klienta ZZN”,
zabezpieczonego przydzielonym mi indywidualnie identyfikatorem użytkownika i hasłem, za pomocą którego
udostępniona mi będzie możliwość oddawania głosów w sprawie uchwał wspólnoty."

więc jest szansa, że po najbliższym zebraniu będzie taka możliwość.

gigi

Postautor: gigi » 20 mar 2018, 22:54

B&P pisze:
gigi pisze:

W połowie grudnia otrzymaliśmy email, jak również komunikat na ZZN pt. 'Stefa Klienta ZZN', gdzie można znaleźć poniższą informację:

"Ponadto oświadczam, iż w przypadku pozytywnego przegłosowania przez Wspólnotę Mieszkaniową
uchwały w sprawie możliwości elektronicznego głosowania nad uchwałami Wspólnoty, wyrażam zgodę na
uruchomienie dla mnie modułu głosowania elektronicznego za pomocą systemu „Strefa Klienta ZZN”,
zabezpieczonego przydzielonym mi indywidualnie identyfikatorem użytkownika i hasłem, za pomocą którego
udostępniona mi będzie możliwość oddawania głosów w sprawie uchwał wspólnoty."

więc jest szansa, że po najbliższym zebraniu będzie taka możliwość.

Dzięki za odpowiedź - musiałem to przegapić.

conder

Postautor: conder » 23 mar 2018, 12:44

Nie wiem czy było na liście, ale dodałbym montaż kamer w windach ze względu na uszkodzenie panelu sterującego w windzie w klatce E. Myślę, że kamera odstraszyłaby potencjalnych wandali, a jak wszyscy mieszkańcy klatki E pamiętają, uszkodzenie wyłączyło windę na 2 tygodnie...

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”