Anna87 pisze:Czemu nie mamy informacji, że jest upomnienie od MPO? Skąd macie taką informację? Ja nic o tym nie wiem.
Od P. Skraby
Anna87 pisze:Czemu nie mamy informacji, że jest upomnienie od MPO? Skąd macie taką informację? Ja nic o tym nie wiem.
Anna87 pisze:No dobrze, ale nie każdy dzwoni do pani Skraby, żeby zapytać czy przypadkiem nie mamy już upomnienia od MPO. Chyba powinna być jakaś informacja na drzwiach do śmietnika i w klatkach?! Żeby się ludzie trochę ogarnęli! No i ciągle nie rozumiem czemu płacimy tak dużo za jedną osobę, skoro np w Orlińskiego 1 są inne stawki?
Edyta. pisze:Anna87 pisze:No dobrze, ale nie każdy dzwoni do pani Skraby, żeby zapytać czy przypadkiem nie mamy już upomnienia od MPO. Chyba powinna być jakaś informacja na drzwiach do śmietnika i w klatkach?! Żeby się ludzie trochę ogarnęli! No i ciągle nie rozumiem czemu płacimy tak dużo za jedną osobę, skoro np w Orlińskiego 1 są inne stawki?
Dowiedziałam się przypadkiem. I powiedziałam żeby powiesili kartki z info o segregacji upomnieniach itp. Ale czy to zrobią...
Płacimy wyższe stawki bo ma być 2 razy więcej kontenerów z tym że płacimy od listopada A kontenerów jeszcze nie ma... I dopiero jutro administratora zadzwoni do MPO z zapytaniem kiedy postawią, bar ma mieć dodatkowo jeden kontener.
Edyta. pisze:Dzień dobry,
możemy poddać pod głosowanie uchwałę rozliczenia śmieci w zależności od zużycia wody. Aby to się stało najlepiej na najbliższym zebraniu poddać pod głosownie wniosek o taką uchwałę. Może również Pni złożyć do nas wniosek o poddanie takiej uchwały pod głosowanie.
Lokale płacą po 100 zł. Podwyżka opłat za śmieci wynika z konieczności podwojenia liczby kontenerów w śmietnikach.
Taka odp od Zzn
Tylko skoro uchwała to i tak nie przejdzie.... błędne koło
Milkaczoko pisze: jeszcze inni mają małe dzieci i woda leje się non stop bo pralka włączona jest bez ustanku... więc nie widzę powiązania z ilością śmieci...
Tommy pisze:Jeśli ktoś nie widzi związku między posiadaniem małych dzieci, ilością zużywanej wody i produkowanych śmieci (pampersy i masa innych) to niech włączy myślenie, zanim napisze coś kompromitującego na forum.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości