Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3
o harmonogramie i o tym że ktoś juz mieszka
Evadnro pisze:duda88 pisze:Edyta. pisze:Czy to ze ktoś juz mieszka to potwierdzone? Właśnie rozmawiałam z Panem Downarem i nic mu nie wiadomo i poradził zeby napisac oficiajne pismo do nich to się odniosą. Czy ma ktos moze zdjecia tego mieszkania? Wiem ze aby miec prąd w miszkaniu to trzeba podpisać umowę np z tauronem a do tego jest potrzebna umowa przekazania kluczy itp. ?
Niech sobie mieszka... tylko nam niech też już w końcu pozwolą zamieszkaćEdyta nie licz na oficjalne potwierdzenie tej informacji
Ja dostałam dzisiaj info z biura, że już ustalają harmonogram i lada dzień będą do nas dzwonićzobaczymy
Szkoda tylko, że osoba odpowiedzialna za ustalanie harmonogramu dla naszego bloku (Filip Downar) nic o tym nie wie
Jeśli o niego chodzi to jest najbardziej poinformowaną osobą, i z tego samego powodu nic nie powie - i tak już wszyscy do niego dzwonią, gdyby cokolwiek powiedział na temat odbiorów to zablokowałby sobie telefon

duda88 pisze:Evadnro pisze:duda88 pisze:Niech sobie mieszka... tylko nam niech też już w końcu pozwolą zamieszkaćEdyta nie licz na oficjalne potwierdzenie tej informacji
Ja dostałam dzisiaj info z biura, że już ustalają harmonogram i lada dzień będą do nas dzwonićzobaczymy
Szkoda tylko, że osoba odpowiedzialna za ustalanie harmonogramu dla naszego bloku (Filip Downar) nic o tym nie wie
Jeśli o niego chodzi to jest najbardziej poinformowaną osobą, i z tego samego powodu nic nie powie - i tak już wszyscy do niego dzwonią, gdyby cokolwiek powiedział na temat odbiorów to zablokowałby sobie telefon
zgadzam się, że na pewno wie najwięcej, zgadzam się, że rzuca formułki a nie mówi prawdy. Natomiast nie zgadzam się z informacją, że już ustalają harmonogram, osoba, która go ustala powinna to wiedzieć

Pewno czyta to forum i dobiera strategię do bieżącej sytuacji

Jeśli faktycznie maja zatrudnić 10 ekip do odbiorów to pójdzie szybko - kiedyś w końcu muszą zacząć
pewne jest to, że każdy dzień przybliża nas do odbiorów

dexter pisze:Jeśli faktycznie maja zatrudnić 10 ekip do odbiorów to pójdzie szybko - kiedyś w końcu muszą zacząćpewne jest to, że każdy dzień przybliża nas do odbiorów
![]()
![]()
żeby nie było tak optymistycznie to do śmierci też nas przybliża

Evadnro pisze:dexter pisze:Jeśli faktycznie maja zatrudnić 10 ekip do odbiorów to pójdzie szybko - kiedyś w końcu muszą zacząćpewne jest to, że każdy dzień przybliża nas do odbiorów
![]()
![]()
żeby nie było tak optymistycznie to do śmierci też nas przybliża
wow grubo

Budynek Avia 3 dostał pozwolenie na użytkowanie z klauzulą ostateczności 05.04.2017. Już nic nie rozumiem 

Evadnro pisze:Budynek Avia 3 dostał pozwolenie na użytkowanie z klauzulą ostateczności 05.04.2017. Już nic nie rozumiem
A może chodzi o sprawę tych miejsc parkingowych? Czy ktoś się zaczął z nimi sądzić?
Tez dzwonilem - nic mi nie powiedzieli same pół słowka.
Jest mi trochęprzykro; mi odbioru w maju jak niektórym tutaj nikt nie obiecywał, ale czytałem forum i w innych blokach do terminu z umowy sie wyrabiali. Dlatego zarezerwowalem sobie czas na poczatku sierpnia zeby ruszyc z urzadzaniem mojego mieszkania, teraz zaluje bo dosyc pesymistyczny scenariusz maluje mi sie przed oczami kiedy czytam ten watek.
Budimex zaslania sie sciema o tym ze dokumentacja techniczna niekompletna - gorszego bullshitu dawno nie slyszalem.
Ciekaw jestem co tak na prawde jest przyczyna calej sytuacji.
Jest mi trochęprzykro; mi odbioru w maju jak niektórym tutaj nikt nie obiecywał, ale czytałem forum i w innych blokach do terminu z umowy sie wyrabiali. Dlatego zarezerwowalem sobie czas na poczatku sierpnia zeby ruszyc z urzadzaniem mojego mieszkania, teraz zaluje bo dosyc pesymistyczny scenariusz maluje mi sie przed oczami kiedy czytam ten watek.
Budimex zaslania sie sciema o tym ze dokumentacja techniczna niekompletna - gorszego bullshitu dawno nie slyszalem.
Ciekaw jestem co tak na prawde jest przyczyna calej sytuacji.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”