Glosowanie nad uchwalami zzn online - kiedy (Avia 3)
Glosowanie nad uchwalami zzn online - kiedy (Avia 3)
u mnie też nikogo nie było. mailowo otrzymałem informację, że zbierają podpisy odnośnie uchwalenia stawki - ale jak zapytałem w jaki sposób to robią to już cisza.
Re: Glosowanie nad uchwalami zzn online - kiedy (Avia 3)
Zespół Zarządców Nieruchomości Sp. z o. o. Oddział Kraków - Zarządca Wspólnoty Mieszkaniowej „Osiedle Avia 3” informuję, że w dniu 19.04.2018 (czwartek) od godziny 17:00 do godziny 20:00 Administracja będzie zbierała podpisy pod uchwałami poddanymi pod głosowanie na ostatnim zebraniu Wspólnoty.
info z zzn
info z zzn
Re: Glosowanie nad uchwalami zzn online - kiedy
okej ale beda zbierac podpisy a co z glosowaniem online nie bedzie go w ogole ?
SZANOWNI MIESZKAŃCY
Zespół Zarządców Nieruchomości Sp. z o. o. Oddział Kraków - Zarządca Wspólnoty Mieszkaniowej „Osiedle Avia 3” informuję, że ze względu na problemy techniczne związane z błędnym wyliczaniem Państwa udziałów, na chwilę obecną nie możemy udostępnić uchwał w strefie klienta.
Po usunięciu problemu, uchwały zostaną udostępnione.
Jednocześnie informujemy, że będziecie Państwo mogli oddać głosy pod uchwałami już w najbliższy czwartek (19.04.2018).
Zbieranie głosów rozpoczniemy od mieszkań w klatce A od godziny 17: 00, następnie kolejne klatki.
Wkurzyłem się wczoraj, że nadal nie ma żadnych informacji na ZZN i odwiedziłem naszą Panią Administrator w celu wyjaśnienia sytuacji w godzinach urzędowania 6-10 w Avii II. Jak się okazało od ponad 2 tyg wiedzą o problemie, ale liczono, że IT naprawi błąd szybciej, a my nie będziemy wracać do nich...wyjaśniłem, że a Forum mieszkańcy oczekują od nich konkretnych działań (czyt. zbierania podpisów online lub ręcznie) i warto poinformować nas wszystkich, że jest problem IT z przeliczaniem, aniżeli pozostawiać nam domysły. Cieszę się, że mój feedback się przydał i dziś pojawiły się komunikaty
Przekażcie sąsiadom jak ich spotkacie o tym czwartku co by sobie zaplanowali dostępność czasu!

powinni to wywiesić na klatce
-
A czyli przyjdą do mieszkan. Dobre i to. Nas nie było też na zebraniu, zawiadomienie odebrałam już po fakcie
dopiero się wprowadzamy

Są karty w skrzynce i na strefie klienta.
Szczerze to nie wiem co tam mam zaznaczać.. ustawa 2/2018 stawka 3.37 to jest taka jak teraz? bo miała być zachowana jak dotychcasz..
Szczerze to nie wiem co tam mam zaznaczać.. ustawa 2/2018 stawka 3.37 to jest taka jak teraz? bo miała być zachowana jak dotychcasz..
mateusz pisze:Są karty w skrzynce i na strefie klienta.
Przede wszystkim zagłosować, za odwołaniem zbędnej ochrony.
Stawki mają być niższe niż te co przesłali do skrzynek.
3,37 to jakiś absurd. Głosuje przeciw.
A skoro przegłosujemy taka stawkę to skąd nagle będzie niższa? Obniży się o ochronę, ale dalej będzie wysoka. Za wysoka.
A skoro przegłosujemy taka stawkę to skąd nagle będzie niższa? Obniży się o ochronę, ale dalej będzie wysoka. Za wysoka.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”