Winda klatka D / zabrudzone przyciski w windzie - Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
Edyta.

Winda klatka D / zabrudzone przyciski w windzie - Avia 3

Postautor: Edyta. » 19 paź 2019, 14:05

Witam.
Czy ktoś z mieszkańców zauważył że od jakiegoś czasu ktoś z uporem " brudzi" przycisk w windzie? A może ktoś widział tego kogoś...

Orwell

Re: Winda klatka D / zabrudzone przyciski w windzie - Avia 3

Postautor: Orwell » 31 paź 2019, 1:36

przycisk „7” i zamykanie drzwi. Sprawa dziwna...
klatka d

Chętnie się dowiem o co chodzi bo sprawa jest conajmniej „lepka”.

Swoją droga trzeba mieć niezłe w czubie...

Edyta.

Postautor: Edyta. » 31 paź 2019, 7:43

A byłby monitoring i po sprawie.....

Orwell

Postautor: Orwell » 08 gru 2019, 13:20

Edyta. pisze:A byłby monitoring i po sprawie.....

Na drzwiach windy pojawia się coraz więcej „napisów” w stylu kupa, dupa, narysowane penisy itp. Ostatnia nowość Florek Zamość i podkreślone gwizdy.

Styl pisma świadczy ze jakiemuś jednemu idiocie się nudzi...

Nie łatwo będzie znaleźć delikwenta ale to kolejny powód aby ruszyć z kamerami...

Nie chce mi się codziennie patrzeć na te wyrżnięte penisy a tym bardziej nie widzę powodu aby oglądały to dzieci...

Patryk22

Postautor: Patryk22 » 08 gru 2019, 17:45

Zwróćcie uwagę bo podobny problem był w jednym z bloków na Orlińskiego wprowadziły się divy z Roksy i zrobiły mieszkaniówkę zostały wyrzucone i maja spokój , goście chodzili co po chwilę znali kody robili bydło niszczyli windy i itp. co drugi nachlany naćpany . Może tutaj problem jest inny lecz możecie sprawdzić.....

Frbolo

Postautor: Frbolo » 08 gru 2019, 17:54

Orwell pisze:Na drzwiach windy pojawia się coraz więcej „napisów” w stylu kupa, dupa, narysowane penisy itp. Ostatnia nowość Florek Zamość i podkreślone gwizdy.

Przepraszam a kiedy pojawił się ten napis?

Jak ktoś niszczył windę rysunkami i obraźliwymi wyrazami to człowiek się tylko denerwował ale jak zaczynają wymieniać z imienia to coś jest nie tak, tym bardziej że sprawa mnie dotyczy.

PS: Osoba niszcząca windę (rysowanie i brudzenie guzików) powoli zaczyna się sama zdradzać ponieważ osoby z tego osiedla które mnie znają i wiedzą skąd pochodzę można policzyć na palcach jednej ręki.

Orwell

Postautor: Orwell » 08 gru 2019, 19:22

Frbolo pisze:
Orwell pisze:Na drzwiach windy pojawia się coraz więcej „napisów” w stylu kupa, dupa, narysowane penisy itp. Ostatnia nowość Florek Zamość i podkreślone gwizdy.

Przepraszam a kiedy pojawił się ten napis?

Jak ktoś niszczył windę rysunkami i obraźliwymi wyrazami to człowiek się tylko denerwował ale jak zaczynają wymieniać z imienia to coś jest nie tak, tym bardziej że sprawa mnie dotyczy.

PS: Osoba niszcząca windę (rysowanie i brudzenie guzików) powoli zaczyna się sama zdradzać ponieważ osoby z tego osiedla które mnie znają i wiedzą skąd pochodzę można policzyć na palcach jednej ręki.

Niestety nie wiem. Najpierw pojawiło się imię. Potem dopisek Zamość. Zauważyłem dzisiaj. Bardziej przeszkadzają mi wulgaryzmy które zauważają dzieci... jednak podejrzewam ze za wszystkimi tymi napisami / znakami stoi ta sama osoba. Ciąg myślowy jest jeden... styl podobny.

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”