Pomiary powykonawcze nowych mieszkań w inwestycji Orlińskiego 3
Pomiary powykonawcze nowych mieszkań w inwestycji Orlińskiego 3
Dostałam dziś rozliczenie metrażu po pomiarach geodezyjnych. Czy ma ktoś jakies nowe wieści planowanych odbiorach? Bardziej październik czy listopad?
Re: Pomiary powykonawcze nowych mieszkań w inwestycji Orlińskiego 3
Ja podczas ostatniej rozmowy słyszałam o listopadzie, choć przyznam ze nie dopytywałam specjalnie.
Niestety podczas odwiedzin na osiedlu wciąż widzę, że jeszcze sporo jest do zrobienia przy naszym bloku. Dodatkowo ktoś 'straszył' ze jesteśmy w jakiś sposób uzależnieni od budowy O5 ale póki co nikt tego oficjalnie nie potwierdził.
Oczywiście jeśli ktoś ma konkretniejsze info prosimy o podzielenie się z ogółem wyczekujących
Niestety podczas odwiedzin na osiedlu wciąż widzę, że jeszcze sporo jest do zrobienia przy naszym bloku. Dodatkowo ktoś 'straszył' ze jesteśmy w jakiś sposób uzależnieni od budowy O5 ale póki co nikt tego oficjalnie nie potwierdził.
Oczywiście jeśli ktoś ma konkretniejsze info prosimy o podzielenie się z ogółem wyczekujących

Jakie macie różnice ? ja mam 30 cm mniej...
-
20 cm mniej
A jakieś przecieki co do odbiorów? Ktoś się coś dowiedział w BMX?
A jakieś przecieki co do odbiorów? Ktoś się coś dowiedział w BMX?
19cm mniej
Mąż wprowadzał nasz plan mieszkania do programu do projektowania mieszkań i wymiary nie zgadzały mu się z przedstawionymi powierzchniami, więć prawdopodobnie błąd jest w planach
Mąż wprowadzał nasz plan mieszkania do programu do projektowania mieszkań i wymiary nie zgadzały mu się z przedstawionymi powierzchniami, więć prawdopodobnie błąd jest w planach
5 cm mniej.
Jeśli chodzi o odbiory - pytałam w biurze: mają być w terminie (tzn. do 28 listopada), średnio odbiory trwają ok 3 tyg., więc początkiem listopada najprawdopodobniej się zaczną.
Jeśli chodzi o odbiory - pytałam w biurze: mają być w terminie (tzn. do 28 listopada), średnio odbiory trwają ok 3 tyg., więc początkiem listopada najprawdopodobniej się zaczną.
Ja również otrzymałam info po pomiarach. 30 cm więcej... aż dziw, że za tak małą powierzchnię trzeba tyle dopłacić.... 

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”