ad 2 niestety dlugie i nie ich strona a zdrowy rozsadek
ad 1 nie zrozumielismy sie, pytanie brzmi: "jaki cel ma osoba z biura sprzedarzy nie informujac/lawirujac/przetrzymujac/wkurwiajac klienta z mieszkaniem cel, skoro to ona odpowiada za to by sie z nim spotkac oraz finalnie to mieszkanie mu przekazac? zaden, chyba ze jest masochista albo idiota w co watpie. czyli chyba wystepuja jakies inne czynniki niezalezne od niej?
Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Orlińskiego 3
-
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Orlińskiego 3
Jeśli chodzi o kontakt to ja narzekać nie mogę, napisałem maila i odpowiedzieli następnego dnia.
Bardzo mnie martwi fakt iż tydzień przed odbiorem muszą dać znać, więc jakby wystartowali w poniedziałek z dzwonieniem i umawianiem to mają tydzień czasu na odbiory!
Powodzenia... Przeprowadzić odbiory takiego bloku w tydzień.
Bardzo mnie martwi fakt iż tydzień przed odbiorem muszą dać znać, więc jakby wystartowali w poniedziałek z dzwonieniem i umawianiem to mają tydzień czasu na odbiory!
Powodzenia... Przeprowadzić odbiory takiego bloku w tydzień.
-
Jak pokazuje przyklad o1 dyrektorzy korporacji maja takie zbozne idee,
utrudnia to zycie kazdej z 3 stron, ale w ich mniemaniu chyba ma to sens skoro tak robia.
Btw nawet jak nie umowia spotkania przed data przeniesienia aktu to przy takim etapie i zaawansowaniu inwestycji nic nie mozna im zrobic. Swistek bedzie chcial bank, ze jest ok na budowie to go od nich dostanie, pokryja koszty ewentualnego aneksu z bankiem i tyle ich to boli. Nie bedzie odszkodowan zadnych.
lajf is lajf
utrudnia to zycie kazdej z 3 stron, ale w ich mniemaniu chyba ma to sens skoro tak robia.
Btw nawet jak nie umowia spotkania przed data przeniesienia aktu to przy takim etapie i zaawansowaniu inwestycji nic nie mozna im zrobic. Swistek bedzie chcial bank, ze jest ok na budowie to go od nich dostanie, pokryja koszty ewentualnego aneksu z bankiem i tyle ich to boli. Nie bedzie odszkodowan zadnych.
lajf is lajf
-
W końcu ruszyli! dzięki za informację! 

Agnieszka789 pisze:16.11 - klatka B
Dzień dobry,
które piętro?
W jakich godzinach są odbiory?
Pytam, bo pora roku taka, że coraz wcześniej robi się ciemno, a chyba lepiej oglądać mieszkanie w świetle dziennym...
Pytam, bo pora roku taka, że coraz wcześniej robi się ciemno, a chyba lepiej oglądać mieszkanie w świetle dziennym...
17.11 godz 9 klatka B piętro 1
17.11 klatka B 10:30
dzięki za info ale piszcie tez piętra 

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”