Zgłoszenie zarządcy aktu notarialnego i kartoteka online - Orlińskiego 3
Zgłoszenie zarządcy aktu notarialnego i kartoteka online - Orlińskiego 3
Czy po podpisaniu aktu zglaszaliscie sie do naszego zarzadcy? Podobnie jak w innych blokach otrzymujemy dostepy do kartoteki online?
Re: Zgłoszenie zarządcy aktu notarialnego i kartoteka online - Orlińskiego 3
Nie zglaszalam nic...ale nawet nie wiem czy powinnam. Czy ktoś dostał już jakoś rachunek, czynsz??
Oki. Doczytałam. Wysłałam skan aktu notarialnego do Gremaxu. Teraz muszę im odesłać info ile ludziów zamieszka w mieszkaniu i w jaki sposób chce otrzymywać korespondencję. Wylicza i odesla rachunki...tak sądzę.
Ja dodam:
- w przypadku naszego zarządcy nie mamy dostępu do kartoteki online, wszystko jest w wersji analogowej
- nie deklarujemy żadnych zaliczek jeśli chodzi o wodę czy ogrzewanie
- uważajcie na swoje dokumenty podczas wizyty - nasz akt notarialny został podarty, kartki wymieszane... co dostrzegliśmy dopiero w domu.
- w przypadku naszego zarządcy nie mamy dostępu do kartoteki online, wszystko jest w wersji analogowej
- nie deklarujemy żadnych zaliczek jeśli chodzi o wodę czy ogrzewanie
- uważajcie na swoje dokumenty podczas wizyty - nasz akt notarialny został podarty, kartki wymieszane... co dostrzegliśmy dopiero w domu.
Dlaczego nie mamy dostępu do kartoteki online? Wszystkie rachunki wysyłają pocztą?
Po podpisaniu aktu notarialnego należy udać się z kserokopią aktu do zarządcy bądź wysłać skan mailem, jeśli wybierzemy opcje mailową po jakimś czasie wysyłają do nas zwrotnie pisma - deklaracja o ilości osób, proponowane zaliczki, pierwsze rachunki, oraz nazwa użytkownika i hasło do kartoteki online, później mamy już dostęp do wszystkiego w serwisie
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”