Zgłoszenie zarządcy aktu notarialnego i kartoteka online - Orlińskiego 3

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
amm

Zgłoszenie zarządcy aktu notarialnego i kartoteka online - Orlińskiego 3

Postautor: amm » 27 gru 2017, 15:48

Czy po podpisaniu aktu zglaszaliscie sie do naszego zarzadcy? Podobnie jak w innych blokach otrzymujemy dostepy do kartoteki online?

OKO

Re: Zgłoszenie zarządcy aktu notarialnego i kartoteka online - Orlińskiego 3

Postautor: OKO » 02 sty 2018, 19:14

Nie zglaszalam nic...ale nawet nie wiem czy powinnam. Czy ktoś dostał już jakoś rachunek, czynsz??

OKO

Postautor: OKO » 05 sty 2018, 0:18

Oki. Doczytałam. Wysłałam skan aktu notarialnego do Gremaxu. Teraz muszę im odesłać info ile ludziów zamieszka w mieszkaniu i w jaki sposób chce otrzymywać korespondencję. Wylicza i odesla rachunki...tak sądzę.

amm

Postautor: amm » 05 sty 2018, 10:45

Ja dodam:
- w przypadku naszego zarządcy nie mamy dostępu do kartoteki online, wszystko jest w wersji analogowej
- nie deklarujemy żadnych zaliczek jeśli chodzi o wodę czy ogrzewanie
- uważajcie na swoje dokumenty podczas wizyty - nasz akt notarialny został podarty, kartki wymieszane... co dostrzegliśmy dopiero w domu.

Tommy

Postautor: Tommy » 02 maja 2018, 21:31

Dlaczego nie mamy dostępu do kartoteki online? Wszystkie rachunki wysyłają pocztą?

lukasoo

Postautor: lukasoo » 02 maja 2018, 23:34

Po podpisaniu aktu notarialnego należy udać się z kserokopią aktu do zarządcy bądź wysłać skan mailem, jeśli wybierzemy opcje mailową po jakimś czasie wysyłają do nas zwrotnie pisma - deklaracja o ilości osób, proponowane zaliczki, pierwsze rachunki, oraz nazwa użytkownika i hasło do kartoteki online, później mamy już dostęp do wszystkiego w serwisie

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”