Plac zabaw dla dzieci za Orlinskiego 5 i jego dostępność
Re: Plac zabaw dla dzieci za Orlinskiego 5 i jego dostępność
Będzie tak samo jak z furtką przy starym lewiatanie, jest cały czas otwarta, nie bijcie piany 

xksisnki pisze:Będzie tak samo jak z furtką przy starym lewiatanie, jest cały czas otwarta, nie bijcie piany
Przy starym? Ja tylko wiem gdzie jest jeden lewiatan (O1) - jak chodzimy z dziećmi na plac zabaw, który jest obok niego, to właśnie największą atrakcją było przechodzenie przez płot.

knd pisze:xksisnki pisze:Będzie tak samo jak z furtką przy starym lewiatanie, jest cały czas otwarta, nie bijcie piany
Przy starym? Ja tylko wiem gdzie jest jeden lewiatan (O1) - jak chodzimy z dziećmi na plac zabaw, który jest obok niego, to właśnie największą atrakcją było przechodzenie przez płot.
No tak.. nie ma to jak uczyć dzieci, że można nic sobie nie robić ogrodzenia.. ach to bezstresowe wychowanie...
michalxg pisze:knd pisze:xksisnki pisze:Będzie tak samo jak z furtką przy starym lewiatanie, jest cały czas otwarta, nie bijcie piany
No tak.. nie ma to jak uczyć dzieci, że można nic sobie nie robić ogrodzenia.. ach to bezstresowe wychowanie...
NO jakże to tak? michalxg nigdy nie byłeś dzieckiem? Dzieci nie trzeba tego uczyć, one mają zapisane w kodzie genetycznym pokonywanie ogrodzeń

michalxg pisze:knd pisze:xksisnki pisze:Będzie tak samo jak z furtką przy starym lewiatanie, jest cały czas otwarta, nie bijcie piany
Stresować mi dzieci ogrodzeniami będzie

One już są wystarczająco zestresowane tym, że po chodniku nie da się chodzić. Wszędzie wyzastawiane autami.
knd pisze:One już są wystarczająco zestresowane tym, że po chodniku nie da się chodzić. Wszędzie wyzastawiane autami.
Gorzej jak nauczone przez głupiego rodzica bezstresowo przejdą przez inne ogrodzenie i zostaną pogryzione przez psa... czego oczywiście nie życzę. Jednak trzeba trochę pomyśleć czego uczymy dzieci...
michalxg pisze:knd pisze:One już są wystarczająco zestresowane tym, że po chodniku nie da się chodzić. Wszędzie wyzastawiane autami.
Gorzej jak nauczone przez głupiego rodzica bezstresowo przejdą przez inne ogrodzenie i zostaną pogryzione przez psa... czego oczywiście nie życzę. Jednak trzeba trochę pomyśleć czego uczymy dzieci...
Nie wiem czego Ciebie nauczyli rodzice, ja swoje dzieci uczę podejmowania decyzji i myślenia za siebie. Głupi, to może być gość któremu wydaje się, że przechodzenie przez płot to bezstresowe wychowanie, ale to chyba Ty tak twierdziłeś, prawda?
-
Klucz masters z orlinskiego 3 nie dziala.
AsiaMieszko pisze:Klucz masters z orlinskiego 3 nie dziala.
może zła kopia. Mój działa elegancko. Byłem w CH w Czyżynach dorobić go i kopia pasuje tylko do śmietnika.
Jest problem z dorobieniem kluczy master w wielu miejscach, do naszych zamków - problem był już poruszony na forum w osobnym wątku. Można dorobić w Castoramie na Pilotów, kojarzą Avię / Orlińskiego 

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”