Od wczoraj jestem w kolejce do dwóch mieszkań, oba południowe na wysokich piętrach, jestem 4 i 5 w kolejce. Myślicie że się uda? Ile to może potrwać? Inne mieszkania średnio mnie interesują. Może warto poczekać na Orlińskiego 5? Sprzedaż ma ponoć ruszyć w przyszłym miesiącu...
Osoby kupujące mieszkania na Orlińskiego 3 - poznajmy się
Re: Osoby kupujące mieszkania na Orlińskiego 3 - poznajmy się
Witam
Od wczoraj jestem w kolejce do dwóch mieszkań, oba południowe na wysokich piętrach, jestem 4 i 5 w kolejce. Myślicie że się uda? Ile to może potrwać? Inne mieszkania średnio mnie interesują. Może warto poczekać na Orlińskiego 5? Sprzedaż ma ponoć ruszyć w przyszłym miesiącu...
Ja chcialam kupic mieszkanie w O1 i bylam 2 i 3 w kolejce ...nie udalo sie. ale znam przypadki, gdzie 9 miejsce kupiło mieszkanie:) powodzenia
@artilive, zawsze możesz spróbować tutaj, a jeśli się nie uda, to w kolejnym sprzedawanym bloku
A tak z ciekawości, to co to za mieszkania wybrałeś, że tak trudno znaleźć alternatywę 
@iti
Interesują mnie tylko mieszkania na najwyższych piętrach, tak od 10 i koło 50m2, no i na południe - takie mieszkanie jest tylko chyba jedno na piętro. Będzie fajny widok no i nikt nie będzie zaglądał do okna - w lini prostej wszystkie budynki mają 7 pięter
Jeżeli nie uda się w budynku nr 3 to jest szansa na 5, w przeciwnym wypadku trzeba będzie obniżyć swoje wymagania 
Interesują mnie tylko mieszkania na najwyższych piętrach, tak od 10 i koło 50m2, no i na południe - takie mieszkanie jest tylko chyba jedno na piętro. Będzie fajny widok no i nikt nie będzie zaglądał do okna - w lini prostej wszystkie budynki mają 7 pięter
To całkiem konkretne wymagania, ja szukałem też możliwie wysokiego mieszkania (identyczne powody jak Twoje), tylko jak brałem, to jeszcze nie wiedziałem, że będzie tak szybko obok stawiany blok Orlińskiego 1 (i kolejne). Inna sprawa, że moją budowę mają kończyć za 5 miesięcy, na inne z kolei musiałbym znacznie dłużej zaczekać 
Witajcie Ja z malzonka czekamy juz na akceptacje z banku
oby tylko pozytywnie...
Melduję się
12 piętro.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2016, 15:46 przez nova, łącznie zmieniany 1 raz.
-
AgnieszkaE12
Witam. Czy spotkamy Rodzinę z dziećmi
? Pozdrawiam
Witam wszystkich sąsiadów
Mam nadzieję, że będzie się nam wszystkim miło mieszkało. Wczoraj przy okazji podpisywania umowy rezerwacyjnej odwiedziłam budowę i trzeba przyznać, że praca wre
Pozdrawiam - sąsiadka z VII piętra
A zdjęcia gdzie
Skoro sąsiadka już była w okolicy... 
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”