Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Orlińskiego 3
-
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Orlińskiego 3
Klatka B piętro VI odbiór na 15.12.2017
-
Cześć, coś się ruszyło w tym temacie? Do mnie jeszcze w ogóle nie dzwonili - są tu jeszcze tacy, jak ja? :-/
Są, u nas tez nadal cisza. Kl C pietro 5.
Kurcze, strasznie długo Was trzymają... A pewnie macie ekipy już klepniete i terminy... ehh...nie bardzo rozumiem skąd aż takie rozjazdy w terminach. Niektórzy odbierali z miesiąc temu
krzysztofp pisze:Cześć, coś się ruszyło w tym temacie? Do mnie jeszcze w ogóle nie dzwonili - są tu jeszcze tacy, jak ja? :-/
Jestem w takiej samej sytuacji.. moje mieszkanie (klatka C) jeszcze nie zostało odebrane od podwykonawcy po poprawkach

-
paulina.k pisze:Jestem w takiej samej sytuacji.. moje mieszkanie (klatka C) jeszcze nie zostało odebrane od podwykonawcy po poprawkach
Kontaktowałem się 28.11 i też usłyszałem, że mieszkanie nie zostało odebrane od podwykonawcy (też klatka C). Jeżeli piszesz o "poprawkach", to aż się boję...
krzysztofp pisze:paulina.k pisze:Jestem w takiej samej sytuacji.. moje mieszkanie (klatka C) jeszcze nie zostało odebrane od podwykonawcy po poprawkach
Kontaktowałem się 28.11 i też usłyszałem, że mieszkanie nie zostało odebrane od podwykonawcy (też klatka C). Jeżeli piszesz o "poprawkach", to aż się boję...
Ostatni raz kontaktowałam się z p. Dorotą w środę (13.12), sama jestem ciekawa co tam się dzieje, że aż tyle trwa "poprawianie"

Ale to mówicie o poprawkach zgłoszonych podczas pierwszego odbioru?
OKO pisze:Ale to mówicie o poprawkach zgłoszonych podczas pierwszego odbioru?
Hej,
Mowimy o tym ze nie mielismy jeszcze odbiorów.

Mowiliscie o poprawkach dlatego zapytałam. U mnie przy odbiorze nie było kąta prostego i Pan inspektor wyjaśnił że jeśli wpiszemy do protokołu to nie da kluczy i następny odbiór za 30 dni nawet jeśli poprawiony to następnego dnia. Ale skąd aż taka obsuwa w odbiorze u Was...przeciez to niemal miesiąc po terminie
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”