Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Orlińskiego 3
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Orlińskiego 3
Z tego co się dowiedziałem dokumentacja naszego bloku trafiła już do zespołu odpowiedzialnego za odbiory i telefony powinny się zacząć 7-8 listopada.
Dzwoniąc dzisiaj dostałem odpowiedź, że czekają na decyzję spółki i żeby się wstrzymać do jutra wtedy podadzą kolejność odbiorów i rozpoczną telefony celami odbiorów.
Nasz blok w dalszym ciągu jest ogrodzony - widziałem kilka ekip, które wykonywały drobne poprawki w mieszkaniach.
Nasz blok w dalszym ciągu jest ogrodzony - widziałem kilka ekip, które wykonywały drobne poprawki w mieszkaniach.
-
Wczoraj też tak mówili. ...
Właśnie otrzymałam informację od p. Doroty O. ze jeszcze nie wiedza kiedy rozpoczną się odbiory. 

-
Ja otrzymałam tą samą wiadomość od Pana Filipa D.
Będę ich nękać codziennie, może się pośpieszą
Będę ich nękać codziennie, może się pośpieszą

-
na pewno codzienny telefon na cos wplynie. chyba na irytacje osoby do ktorej sie dzwoni a od ktorej w zadnym stopniu to nie zalezy. myslele ze codzienne mile telefony niektorych klientow znacznie sie przysluza/przysluzyly jakosci obslugi...
skadsiebioratacyludz pisze:na pewno codzienny telefon na cos wplynie. chyba na irytacje osoby do ktorej sie dzwoni a od ktorej w zadnym stopniu to nie zalezy. myslele ze codzienne mile telefony niektorych klientow znacznie sie przysluza/przysluzyly jakosci obslugi...
Jak się im kulturalnie napisze maila to odpowiedzą po 3 tygodniach ( jeśli w ogóle) no chyba że się po tygodniu wyśle przypominającą wiadomość to może w 1,5 tygodnia odpowiedzą wtedy.
-
Myślisz, że im frajde sprawia odpisać po półtora tygodnia bo dostosowali się do poziomu traktowania jak wszy przez klientów i teraz się odgryzają, czy może są jakieś inne powody takiej zwłoki? To chyba sprzedawcy i zależy im na miłej i korzystnej transakcji, ciężko o to sądząc po postach na tym forum, może kiedyś wyjdą nagrania to kogoś to do refleksji skłoni.
skadsiebioratacyludz pisze:Myślisz, że im frajde sprawia odpisać po półtora tygodnia bo dostosowali się do poziomu traktowania jak wszy przez klientów i teraz się odgryzają, czy może są jakieś inne powody takiej zwłoki? To chyba sprzedawcy i zależy im na miłej i korzystnej transakcji, ciężko o to sądząc po postach na tym forum, może kiedyś wyjdą nagrania to kogoś to do refleksji skłoni.
Jakiej szybkiej miłej i korzystnej transakcji ? Jest otwarty rachunek powierniczy, pieniądze są do dyspozycji developera.
Przeciągają maksymalnie jak się da.
skadsiebioratacyludz pisze:Myślisz, że im frajde sprawia odpisać po półtora tygodnia bo dostosowali się do poziomu traktowania jak wszy przez klientów i teraz się odgryzają, czy może są jakieś inne powody takiej zwłoki? To chyba sprzedawcy i zależy im na miłej i korzystnej transakcji, ciężko o to sądząc po postach na tym forum, może kiedyś wyjdą nagrania to kogoś to do refleksji skłoni.
Nie wiem jak długie masz doświadczenie z nimi, jak będziesz coś chciał załatwić po zakupie to wtedy pogadamy. No chyba że reprezentujesz tą drugą strone ?:P
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”