Hej, czy u Was też grzejniki nawet ustawione na pozycję 5 nie grzeją jakos mega ?
Zapowietrzone na pewno nie są...
Niska temperatura grzejników w nowym mieszkaniu - Orlińskiego 5
Re: Niska temperatura grzejników w nowym mieszkaniu - Orlińskiego 5
Wczoraj na mieszkaniu było cieplutko - były ustawione na 3, ale ja nie lubię jak jest zbyt ciepło
- max. 21

Ja w ustawieniu na 3 wszystkich grzejników mam 16.5 stopnia ....
Która klatka/piętro?
Klatka A ,piętro 4
Re: Temperatura grzejników.
Sprawdzałem na liczniku , temp dopływu 35 st, temp zwrotna 28 st...
Trochę mało ...
Trochę mało ...
Jak inne mieszkania nieodebrane to nie grzeją... Jak odebrane to też mogą mieć grzejniki skręcone na minimum. Wobec braku izolacji termincznej między kondygnacjami grzejesz wszystkim 
pozdrawiam
Aśka

pozdrawiam
Aśka
A mogę grzać ,ale jak oddają mieszkania to czemu grzeją na pół gwizdka , chyba trzeba zrobić mala aferke ...
Btw. Dziala Wam domofon ? Próbowałem dostać się kodem i nie otwierał drzwi ,a kod był poprawny ...
Btw. Dziala Wam domofon ? Próbowałem dostać się kodem i nie otwierał drzwi ,a kod był poprawny ...
Nie na pół gwizdka tylko nie grzeją. Włączają dopiero jak ma być odbiór. Podczas odbioru jest odczytywany licznik. Zasadniczo do daty odbioru powinien płacić za to Bx a potem nowy właściciel. Więc z punktu widzenia Bx to rozsądne działanie aby nie grzać
.
pzdr
A.

pzdr
A.
No nie zgodzę się , mieszkanie odebrane 10.01 a temperatura na dojściu do licznika to 35 stopni ...
Wróć do „Orlińskiego 5 (etap VII) – forum mieszkańców budynku”