Dach nowego bloku Orlińskiego 5 w Czyżynach - makieta vs rzeczywistość

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 5 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
iklimchuk
Kontaktowanie:

Re: Dach nowego bloku Orlińskiego 5 w Czyżynach - makieta vs rzeczywistość

Postautor: iklimchuk » 25 gru 2016, 13:47

miałem wszystkie dokumenty niezbędne dla podjęcia decyzji, tak ze proces był "nieco" bardziej skomplikowany niż zakup soku w supermarkecie.
teraz już widzę te rury na projekcie budowlanym.
Obrazek
Widzę ich bo wiem ze tam są. Na moment zakupu nie uznałem w tych liniach rur, bo w żaden sposób nie różnią się od linij pomiarowych i konsultant nic o tym nie powiedział. Tak ze jest w tym moja wina, przegapiłem to. Ale konsultant mógł by zwrócić na to uwagę, zwłaszcza ze dużo pytałem o dach w pobliżu tarasu, o tej wentylacji, kominach i td.
Co do rzutu pietra - tez go miałem od początku. i proszę pokazać gdzie tam są te właśnie rury - Obrazek

wiem już wszystkiego co potrzebowałem tak że temat można zamknąć.
dzięki wszystkim. Wesołych Świąt!

Tommy

Postautor: Tommy » 26 gru 2016, 0:13

Taras można odgrodzić jakąś zielenią i wiele nie będzie widać. Natomiast co mają powiedzieć mieszkańcy wyższych pięter, którzy będą codziennie patrzeć przez swoje okna na to żelastwo na dachach niższych bloków... :| :!:

MieszkankaAvii7

Postautor: MieszkankaAvii7 » 08 sty 2017, 1:00

Mielismy kiedys to mieszkanie zarezerwowane ale sie wycofalismy... teraz widze ze dobre zrobilismy.
Mam nadzieje ze mieszkaniec tego mieszkania nie bezie musial znosic zbyt duzego huku. Taras ogrodzic jakos mozna i nie bedzie widac tego gąszczu rur, gorzej z ewentualnym hałasem

Wróć do „Orlińskiego 5 (etap VII) – forum mieszkańców budynku”